Dalmacija Šibenik

građani, pomozite!

Nitko ne zna gdje je Matea: već četvrti dan traje intenzivna potraga za nestalom 17-godišnjom Šibenčankom

građani, pomozite!

U ponedjeljak oko 11 sati na području u blizini 'Šibenskog mosta' službenici Temeljne policije PU šibensko-kninske pronašli su živog 43-godišnjeg Nikicu Šupu iz Šibenika, koji se u petak udaljio u nepoznatom pravcu iz stana na Šubićevcu. Nestanak ovog službenika jedne bankarske kuće, prijavio je u nedjelju ujutro njegov otac.

-Nakon što je nestali pronađen, odveden je na obvezatni zdravstveni prijedlog. Istraga je u tijeku i oš ne možemo iznositi detalje o uzrocima njegova nestanka - kazala nam je Marica Kosor, glasnogovornica Pu šibensko-kninske.

Četvrti dan i dalje se intenzivno traga za nestalom 17-godišnjom djevojkom Mateom Anaković, koja se također u petak oko 14,35 sati udaljila iz svog obiteljskog stana u ulici Petra Preradovića u Šibeniku. Nestanak je prijavila u subotu majka Maja Anaković. Kako doznajemo, Matea je kći Igora Anakovića, tajnika šibenskih 'Funcuta', koji je prije šest mjeseci zadobio teške ozljede u napadau veće skupine Torcide na 'Funcute' u središtu Šibenika.

Matea je visoka oko 160 centimetara, srednje je tjelesne građe, duge ravne kestenjaste kose, nosi naočale za vid. U trenutku kad je otišla iz stana bila je odjevena u majicu tirkizne boje, plave jeans hlače izrezane s prednje strane ispod kojih je imala crne tajice. Nosila je zlatno-crne Skechers tenisice te je sa sobom imala crni ruksak marke Adidas.

Iz policije mole građane da bilo kakve informacije u svezi nestale Mateje prijave najbližoj policijskoj postaji ili na broj 192.

Naslovnica Šibenik