Dalmacija Šibenik

sretan kraj potrage

Nestali 31-godišnji teolog i bivši fratar iz zaleđa Šibenika pronađen u Bosni i Hercegovini: mještani tvrde da se išao ponovno - zarediti; 'Zaljubio se u Splitu...'

sretan kraj potrage

Pronađen je Filip Pražen (31) iz Sitnog Donjeg, izvijestili su iz šibenske policije u srijedu navečer. Podsjetimo, Praženov nestanak prijavljen je jutros. Kako su kazali u policiji, mladić se u utorak ujutro udaljio iz obiteljske kuće oko 8,30 sati svojim osobnim automobilom Kia Rio.

Od tada mu se gubio svaki trag, nije došao ni na posao, niti se javljao svojim roditeljima s kojima je živio. Zbog toga su njegovi roditelji i alarmirali policiju.

Kako neslužbeno doznajemo, Pražen je pronađen u Međugorju u susjednoj Bosni i Hercegovini. Mještani Sitnog Donjeg tvrde kako se Pražen u Međugorje išao ponovno zarediti:

- Filip je studirao teologiju u Splitu, učio je za fratra. Kao mladi fratar pripravnik službovao je u franjevačkim samostanima u Sinju i na Visovcu. Međutim, pred kraj studija, naš Filip se u Splitu zaljubio u jednu djevojku. Bila je to velika ljubav i zbog nje se Filip "skinuo" iz fratarske službe, a teologiju je ipak završio i ima zvanje vjeroučitelja -  govore Praženovi poznanici.

ČITAVU PRIČU ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SLOBODNE DALMACIJE...

Naslovnica Šibenik