Dalmacija Šibenik

užas na zaobilaznici

Stigle prve fotografije teške prometne nesreće: sudarili se automobil i autobus, troje ljudi ostalo zarobljeno u skršenom vozilu

užas na zaobilaznici

21:00 - U nesreći su teške ozljede zadobile su dvije osobe koje su iz smrskanog automobila izvukli vodički vatrogasci te su prebačene na Kirurški odjel šibenske bolnice.

Autobus šibenskih registracija u kojem nije bilo putnika, nakon sudara sletio je u duboki jarak te se prevrnuo na bok, a vozač je lakše ozlijeđen.

Zanimljivo, i ova nesreća dogodila se na "crnoj točki", na raskršću zaobilaznice sa starom magistralom na izlazu iz Vodica prema Pirovcu.

Ranije objavljeno:

Tri osobe su ozlijeđene u sudaru autobusa i osobnog vozila na vodičkoj zaobilaznici. Do prometne nesreće je došlo u srijedu oko 17:45 sati, javljaju iz policije.

Prema prvim informacijama, tri osobe su zarobljene u automobilu. Policija, hitna pomoć i vatrogasci su na terenu i pokušavaju osloboditi unesrećene. 

Neslužbeno, jedna osoba je ostala prikliještena u automobilu, a u autobusu nije bilo putnika. Vozač autobusa nije ozlijeđen. 

Naslovnica Šibenik