Dalmacija Šibenik

neke su i pristale

'Ajde dođi, malo ćemo se pomilovati': pohotni starac kod škole u Šibeniku novinarku zamijenio za učenicu pa ju pokušao namamiti u napuštenu kućicu

neke su i pristale

Snimajući reportažu u blizini Tehničke škole u Šibeniku, novinarka Provjerenog našla se u šokantnoj situaciji. Prišao joj je stariji muškarac koji ju je očigledno zamijenio za školarku i ponudio joj 50 kuna da se ljubi s njim!

- Neću te pojesti. Vuk nisam. Malo ćemo se pomilovati - tim je riječima vremešni pohotnik pokušao navesti novinarku da se s njim prepusti strastima.

Novinarka mu je rekla da ona ide u školu i da je premalada za to no on se nije dao smesti  pa ju je nastavio mamiti da s njim pođe u napuštenu kućicu uz prugu.

- Ajd dođi. Primit ću te u krilo. Ajd, dobiješ 50 kunića - nagovarao ju je ne znajući da novinarka snima njihov razgovor.

Tijekom razgovora pohotni starac novinarki Provjerenog je rekao da je isto napravio nekoliko dana ranije s učenicom osnovne škole i da se s njom dogovorio ponovno naći.

Na njezino pitanje kako je povezan sa školom ispred koje su se sreli, rekao joj je:

- Nemam veze s tehničkom školom. Ja tako svuda prođem. Idem ja skoro tamo do blizu Mandaline, u Crnicu do igrališta, do gimnazije ja šetam, Šubićevac…- pričao je a novinarka je nastojala održati razgovor.

No, nakon nekog vremena dosadilo mu je njeno odbijanje pa je postao pomalo ljut.

Pod izgovorom da se vraća na sat, novinarka ga je napustila i cijeli slučaj, sa svim snimkama,odmah prijavila policiji. 

Naslovnica Šibenik