Dalmacija Šibenik

opasna obilaznica

Opet prometna nesreća na ozloglašenoj cesti koja odnosi živote: BMW-om se zabio u teretno vozilo, ozlijeđene tri osobe, unesrećene iz auta izvlačili vatrogasci

opasna obilaznica

U ponedjeljak se dogodila još jedna prometna nesreća na Vodičkoj obilaznici. Ovaj put, srećom, bez kobnih posljedica. Kako su izvijestili iz županijskog Centra 112 u 10,46 sati dobili su dojavu o prometnoj nezgodi na D8, obilaznica Vodica na semaforu raskrižja za Stankovce.

Na novoj prometnici već pet nesreća u samo mjesec dana! Požurilo se s otvorenjem zbog izbora, no vozači tvrde: Radovi nisu dovršeni, niti ograde nisu stavili uz provalije

Na mjesto nesreće su upućeni policija, hitna pomoć, ali i 13 vatrogasaca s četiri vozila iz Šibenika i Vodica. Vatrogasci su pomogli putnicima izići iz osobnog vozila.

Prometni stručnjak nakon teške tragedije analizirao Vodičku obilaznicu i pronašao deset kobnih pogrešaka: Ovo je trebalo zaustaviti u projektnoj fazi, nesigurno je i pogibeljno opasno!

Kako su izvijestili iz šibenske policije u toje nesreći je teže ozlijeđena 29-godišnja putnica iz osobnog automobila BMW, dok su 33-godišnji vozač tog automobila i 26-godišnja putnica lakše ozlijeđeni, Teže ozlijeđena putnica je zadržana na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

Opet stravična nesreća na vodičkoj zaobilaznici: jedna osoba poginula, petoro prevezeno u bolnicu!

U policiji kažu kako je do prometne nesreće je došlo kada je 33-godišnji vozač osobnog automobila BMW, zagrebačkih registracijskih oznaka, dolaskom do semaforiziranog raskrižja sa državnom cestom D-8, gdje je na semaforu bilo upaljeno treptajuće žuto svjetlo, ušao u raskrižje, a da prethodno nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom, koja je prometnim znakom označena kao cesta sa prednošću prolaska.

Vodička zaobilaznica postala cesta smrti: u frontalnom sudaru poginuli otac (33) i njego osmogodišnji sin

Otac i sin poginuli u teškoj prometnoj nesreći kod Vodica; Vozači su upozoravali da će se na tom mjestu dogoditi tragedija, a sve zbog - političara

Uslijed toga dolazi do sudara s teretnim automobilom Iveco, splitskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 44-godišnji vozač. Nakon udara osobni automobil se odbija i u zanošenju izlijeće izvan kolnika na kameno zemljanu površinu gdje udara u žičanu metalnu ogradu.

Protiv 33-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Naslovnica Šibenik