Dalmacija Šibenik

zadržan u bolnici

Mladi motociklist teško stradao u prometnoj nesreći: 20-godišnjak se zabio u betonski stup bez zaštitne kacige, zadobio po život opasne ozljede

 zadržan u bolnici

Noćas, 26. rujna pet minuta iza ponoći u Murteru se dogodila prometna nesreća u kojoj je 20-godišnji vozač motocikla zadobio teške i po život opasne ozlijede, zbog čega je zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik, izvijestil su iz šibenske policije, javlja sibenski.hr.

Do prometne nesreće je došlo kada se 20-godišnjak, pri upravljanju motociklom Yamaha 250, šibenskih registracijskih oznaka, bez zaštitne kacige na glavi i bez upisane u vozačku dozvolu A2 kategorije, nije kretao isključivo kolnikom uslijed čega je sletio sa lijeve strane pored kolnika, gdje je prednjim lijevim dijelom motocikla udario u betonski stup ulaza u dvorište, a nakon čega je skupa sa motociklom pao na kolnik.

O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno općinsko državno odvjetništvo za mladež u Šibeniku, a protiv vozača će biti podnijet Optužni prijedlog, zbog prekršaja iz zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Naslovnica Šibenik