Dalmacija Šibenik

uhvaćen na djelu

Interventna policija zatekla muškarca kako podmeće požar! On uhićen, vatra ugašena, policija tvrdi: Nije jedini kojeg dovodimo u vezu s požarima

uhvaćen na djelu

U šibenskom zaleđu danas je po svemu sudeći na djelu uhvaćen piroman. Ekipa šibenske interventne policije uočila je na području Mirolović Zagore muškarca kako upaljačem pali vatru. Odmah su ga uhitili te brzo ugasili požar koji je upravo planuo, javlja Šibenik.in.

Interventni policajci bili su u oblilasku terena zbog sumnji da netko namjerno podmeće vatru na tom području, a prema informacijama kojima raspolaže Šibenik.in, taj muškarac nije jedina osoba koju šibenska policija dovodi u vezu s paljenjem vatre.

U policiji su to portalu Šibenik.in i potvrdili.

"Prikupljamo obavijesti o događaju o kojem govorite i razgovaramo s osobama za koje postoji sumnja da eventualno imaju veze s požarima koji plamte ili su gorjeli na našem području u proteklom razdoblju. Takve osobe dovodimo na razgovor u policijsku postaju i prikupljamo sva saznanja i obavijesti kako bi utvrdili imaju li ikakve veze s paljenjem vatre – rekla je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske", poručili su.

 

Naslovnica Šibenik