Dalmacija Šibenik

cisterne na terenu

Radovi se neplanirano odužili, Vodice, Zaton i Tribunj još uvijek bez vode

cisterne na terenu

Radovi na sanaciji puknute vodovodne cijevi u Vodicama  u Zatonskoj ulici su i dalje u tijeku, zbog čega od jutros vode nemaju potrošači u višim dijelovima Vodica, Zatona i Tribunja, a iako je najavljeno da će radovi biti završeni do 15 sati, zbog poteškoća su se odužili te će voda biti puštena u sustav oko 19,30 sati, kazala je u srijedu vodička gradonačelnica Nelka Tomić.
 
"Bila sam tamo nekoliko puta i radovi su se odužili jer su radnici morali pilati cijev. Sad sam iz prve ruke dobila informaciju da će voda biti puštena između 19 i 19,30 sati. Na terenu su i cisterne i dijeli se pitka voda pa većih problema, na sreću, nije bilo", kazala je Hini vodička gradonačelnica Nelka Tomić. 

Kako se jutros moglo čuti iz  vodičke gradske uprave, pukla je cijev na vrhu Zatonske ulice u Vodicama, zbog čega je došlo do pada tlaka u vodospremi pa ulice na povišenom dijelu grada nemaju vode.

Na terenu su radnici i sanacija je u tijeku, a tri spremnika s pitkom vodom bit će osigurana građanima u Starčevićevoj, Zadarskoj i Želinu. Vodovod Šibenik osigurao je spremnik s pitkom vodom za stanovnike Zatonske ulice.

Naslovnica Šibenik