Dalmacija Šibenik

burna noć

Dramatični incident u Tisnom: gosti iz Zagreba napadali 22-godišnjakinju, konobar ju pokušao obraniti nožem pa u okršaju porezao jednog od nasilnika!

burna noć

Četiri osobe 'zaradile' su 'samo' prekršajne prijave zbog kršenja javnog reda i mira, a nakon verbalnog i fizičkog sukoba u kojemu je i krv potekla, a do kojeg je došlo na blagdan Velike Gospe oko 17,30 sati u ugostiteljskom objektu na Trgu Rudina u Tisnome.

Naime, kako doznajemo u sukobu su sudjelovali 22-godišnji konobar caffe-bara Victoria, 56-godišnji i 55-godišnji gosti iz Zagreba te 22-godišnja djevojka, hrvatska državljanka koja ljetuje u Tisnome.

Prema dostupnim informacijama, u ugostiteljski objekt u Tisnome ušli su 56-godišnjak i 55-godišnjak u alkoholiziranom stanju te počeli pjevati i svirati, nakon čega ih je 22-godišnji konobar upozorio da prestanu s pjesmom. Potom se dvojac okomio na 22-godišnju gošću lokala te su je verbalno uznemiravali, a ona im je uzvratila pogrdnim riječima, piše Jutarnji list.

Da bi zaštitio djevojku i zastrašio ovu dvojicu, konobar je uzeo nož u ruke. Na njega je, pak, nasrnuo 56-godišnji Zagrepčanin te ga je u nastalom klinču i naguravanju konobar nožem proparao po bedru. Na sreću, Zagrepčaninu su u bolnici konstatirane tek lakše tjelesne ozljede.

- Protiv 56-godišnjaka, 55-godišnjaka i 22-godišnjakinje podnesen je optužni prijedlog Sucu za prekršaje zbog narušavanja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira iz članka 13., a protiv 22-godišnjeg zaposlenika ugostiteljskog objekta iz članka 6. tog zakona. – potvrdila nam je Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske, piše Jutarnji list.

 

Naslovnica Šibenik