Dalmacija Šibenik

uvijek drugačiji

Stipe Petrina objavio zanimljiv natječaj: Ništa priko veze, pobjedniku uz nagradu i litra primoštenskog Babića - jedva sam se odreka

uvijek drugačiji

Gradonačelnik Primoštena Stipe Petrina objavio je zanimljiv natječaj u kojem poziva građane da mu pomognu smisliti slogan za njegovu kampanju.

''Jedini uvjet je da si kreativan/kreativna (NIŠTA PRIKO VEZE).

Osmisli slogan i logo kampanje koja će 21. svibnja promijeniti politiku Šibensko-kninske županije. Najbolje riješenje biti će nagrađeno novčanom nagradom od 500 kuna, 20 zelenih jaja iz ekološkog uzgoja kokoša Hrvatica (nisu ručno bojana) te 2 litre extra netaknutog djevičanskog ulja i litru primoštenskog Babića (jedva sam se odreka).

Natječaj počinje UPRAVO SAD i traje sve do ponedjeljka u ponoć'', stoji u pozivu objavljenom na web stranici nezavisne liste Stipe Petrine.

 

O natječaju se oglasio i na svojoj facebook stranici, a iz objave se može išćitati kako su se brojni građani odazvali njegovu pozivu i uključili u natječaj.

''Moram priznati da ste me iznenadili! Kaže mi ekipa da smo zaprimili jako puno vaših uradaka i to ne iz ovih krajeva, nego iz Slavonije, Istre i iz Zagorja. Natječaj traje sve do ponedjeljka u ponoć. Što više vaših prijedloga, to nama teže odabrati, ali potruditi ćemo se'', napisao je Petrina na facebooku.

Naslovnica Šibenik