StoryEditorOCM
S mora i krajaBOROVCI U CRNINI

Policija otkrila detalje svirepog ubojstva kod Metkovića: mlađi brat nasrnuo je na starijeg, hrvatskog branitelja

Piše dv
18. siječnja 2024. - 09:37

Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske i Policijske postaje Metković, u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom, dovršili su kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena osnovana sumnja da je muškarac u dobi od 46 godina počinio kazneno djelo ubojstva 51-godišnjaka s kojim je usko obiteljski povezan.

Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodio zamjenik županijskog državnog odvjetnika, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni jučer u večernjim satima, 17. siječnja, u obiteljskoj kući na predjelu mjesta Borovci kod Metkovića, hladnim oružjem usmrtio 51-godišnjaka zadavši mu dvije ubodne rane u području abdomena.

Policija je u konkretnom slučaju postupila po zaprimljenoj dojavi, pa je na mjestu događaja zatečen osumnjičeni 46-godišnjak koji je uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva tijelo usmrćenog muškarca je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice, gdje će se provesti obdukcija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2024 10:03