Dubrovnikstrava na pločama

U Dubrovniku propucan taksist: u vozača je navodno ispaljeno čak šest metaka, a napadači su u bijegu; Doznali smo pozadinu sukoba

Piše PSD, DV

Nešto prije ponoći u samom centru Dubrovnika došlo je do pucnjave. Kako doznaje Dubrovački dnevnik, propucan je taksist.

Do pucnjave je došlo na Pločama, tek nekoliko metara nadomak ulaza u povijesnu jezgru.

U 28-godišnjaka je navodno ispaljeno šest metaka, a očevici kažu da ga je jedan metak pogodio u koljeno te da je sve započelo naguravanjem da bi kulminiralo pucnjavom te ranjavanjem. 

S taksistom su se sukobila dva muškarca i za njima se još uvijek traga, no iz policije kažu da je identitet jednog napadača poznat.

Oglasila se i policija.

"Oko 00:45 sati na predjelu Ploča u Dubrovniku došlo je do pucnjave iz vatrenog oružja kada je ozlijeđen 28-godišnjak koji je, nakon ukazane liječničke pomoći, prevezen u dubrovačku bolnicu gdje je zadržan na liječenju. Pucnjavi je prethodio verbalni i fizički napad dvojice muškaraca s ozlijeđenim. Počinitelji su se odmah nakon pucnjave udaljili s mjesta događaja u nepoznatom pravcu i za njima se intenzivno traga. Identitet jednog počinitelja poznat je policiji", propćili su iz PU dubrovačko-neretvanske.

Ravnatelj OB Dubrovnik Marijo Bekić za Dubrovački vjesnik potvrdio je kako je 28-godišnjak pogođen u natkoljenicu i da mu je oštećena bedrena kost. Podvrgnut je operativnom zahvatu i nalazi se izvan životne opasnosti.

Iz pouzdanih izvora neslužbeno doznajemo kako se radi o vozaču taksija A.C.M. (28), a do sukoba je došlo zbog pripadnosti različitim navijačkim skupinama i neriješenih računa iz prošlosti.

#DUBROVNIK# TAKSIT# PROPUCAN TAKSIST