Dubrovniktragedija na boninovu

U Dubrovniku iz mora izvučeno tijelo 30-godišnjeg muškarca; Policija oko 13 sati dobila dojavu da se netko utapa, pretpostavlja se da je pao u more i nije mogao izaći

Piše H
1. ožujak 2019. - 15:35
BONINOVO_SAMOUBOJICA___28.12.2009._BY_ZT_-__8_.JPG

Mrtvo tijelo 30-godišnjeg državljanina Republike Sjeverne Makedonije izvukla je u petak popodne policija iz mora na području Boninova u Dubrovniku, u tijeku je očevid kojim se utvrđuju okolnosti ove smrti, a lokalni mediji neslužbeno navode kako je vjerojatno riječ o utapanju.

Dubrovačko-neretvanska policija priopćila je kako je nešto prije 13 sati iz mora na području Boninova izvučeno mrtvo tijelo muške osobe, a identifikacijom je utvrđeno kako je riječ o 30-godišnjem državljaninu Republike Sjeverne Makedonije sa stalnim boravkom u Dubrovniku.

U tijeku je očevid kojim će se utvrditi okolnosti ovoga događaja.

Lokalni portali pišu kako je policija nešto prije 13 sati dobila dojavu građana da se netko utapa u moru na Boninovu, pa su intervenirali Hitna pomoć te policajci s policijskim brodom.

Neslužbeno doznaju da je muškarac pao u more iz kojeg nije mogao izaći, a nakon što je izvučen iz mora još je davao znakove života, no naknadno je umro.