Dubrovnik'ukinuli korupciju'

Most predstavio kandidatkinju za gradonačelnicu Metkovića: 'Ovo je nastavak priče otprije tri i pol godine'

Piše PSD
22. prosinac 2016. - 11:33
kata_ujdur3-090116

Most je predstavio kandidatkinju za gradonačelnicu Metkovića. Na čelu grada žele vidjeti Katarinu Ujdur, koja i trenutno obnaša tu dužnost.

- Ovo je nastavak priče otprije tri i pol godine. Primjer je osobe koja se vratila u rodni grad i odlučila živjeti u Metkoviću, ostavila je obiteljsku tvrtku i odlučila se priključiti Mostu. Kasnije je preuzela odgovornost i za upravljanje gradom. Ima sve sposobnosti da bude gradonačelnica, kazao je Mostov Nikola Grmoja, prenosi N1.

Nakon Grmoje obratila se i sama Ujdur.

"Ponosna sam što mogu braniti boje Mosta i boje Metkovića, ponosna sam na rezultate iz 2013. godine i što su Božo Petrov i Nikola Grmoja otišli u Zagreb i što imamo ljude koji se bore za Metković i bolju Hrvatsku", rekla je Ujdur.

"Uspjeli smo vratiti povjerenje i demokraciju u gradsku vlast, financijski stabilizirali Metković, ostvarili brojne projekte. Vjerujem da možemo učiniti još više i da će Metković postati gradom koji će biti primjer uspješnosti", rekla je Ujdur, dodavši da je Most dolaskom na vlast ukinuo kriminal i korupciju.

"Otkako smo ušli u ovu priču, Metković je prodisao i razmišlja se o budućnosti. Prije je bio stav - osvoji vlast i odmaraj nekoliko godina", rekla je Ujdur, piše N1.

#MOST#KATARIJA UJDUR