Dubrovnik'izvanredna situacija'

Dubrovačkog gradonačelnika razljutio prizor u centru Grada: 'Prošle su dvije godine od kada su se posljednji put zakrčila vrata od Pila'; Otkrio što se dogodilo i tko je kriv

Piše PSD
9. kolovoz 2019. - 11:07
turisti_guzve02-120816 (1)

Dubrovačkog gradonačelnika Matu Frankovića razljutio je jučerašnji prizor u centru Grada, a svoje nezadovoljstvo podijelio je na Facebooku.

'Prošle su dvije godine od kada su se posljednji put zakrčila vrata od Pila. Na žalost odlukom Lučke uprave Dubrovnik da prime brod koji je po rasporedu trebao doći u 12, 30 sati na zahtjev kompanije brod je primljen u 10,00 sati te se zbog istoga automatski dogodio problem.

Navedeno nije koordinirano s Gradom niti je Grad o istome bio obaviješten već se radi o jednostranoj odluci Lučke uprave Dubrovnik. 

Prema informaciji od strane Lučke uprave brod je morao biti primljen zbog izvanredne situacije, a sukladno Pomorskom zakonu.

S obzirom na to da postoje i druge luke na našoj ruti danas sam odmah uputio prosvjedno pismo CLIA-i i MSC-u budući da su ovim grubo narušili partnerski odnos s Gradom', napisao je Franković na Facebooku, uz fotografiju koja najbolje svjedoči o jučerašnjem kaosu u Dubrovniku.

 

#TURISTI#DUBROVNIK#MATO FRANKOVIć#GUžVE