Dalmacija Dubrovnik

'uhvatile' ga kamere

Dubrovačka policija objavila video razbojništva, mole pomoć građana u potrazi za naoružanim pljačkašem sa snimke

 'uhvatile' ga kamere

Dubovačka policija objavila je video razbojništva koje se dogodilo 27. lipnja te mole građane za pomoć u potrazi za muškarcem sa snimke.

Kako se može vidjeti na snimci, nepoznati muškarac je s kapuljačom na glavi upao u jednu poslovnicu Hrvatske pošte te, uz prijetnju pištoljem, natjerao djelatnicu da mu preda novac.

Riječ je o muškarcu u dobi između 40 i 50 godina, srednje tjelesne građe i visine oko 180 centimetara. U vrijeme počinjenja kaznenog djela bio je odjeven u traperice tamnije boje, crne tenisice i tamno zelenu prugastu košulju koju je nakon razbojništva skinuo i nastavio se kretati u tamnijoj majici kratkih rukava. 
 


- Molimo građane da, ako imaju saznanja o identitetu osobe sa snimke, odnosno raspolažu korisnim informacijama o počinitelju ovog kaznenog djela, o tome obavijeste Policijsku upravu dubrovačko-neretvansku, odnosno najbližu policijsku upravu ili policijsku postaju, osobno ili pozivom na dežurni telefon 192, odnosno na e-mail: [email protected] - poručili su iz PU dubrovačko neretvanske.

Naslovnica Dubrovnik