Dalmacija Dubrovnik

podvala neistomišljenika?

Na Facebook profilu dubrovačkog liječnika zaraženog ospicama osvanula poruka u kojoj se pacijente naziva 'stokom'; Dr. Markunović: Netko mi je provalio profil, imam potvrdu

podvala neistomišljenika?

Liječnik, specijalizant kirurgije OB Dubrovnik dr. Pero Markunović, zaražen ospicama, opovrgnuo je u petak napise da je na FB-u napisao da mu "žao jer se bavi medicinom u javnoj ustanovi pa mora liječiti stoku".

Markunović je izjavio da nije autor sporne objave upućene protivnicima cijepljenja te da ima potvrdu kako mu je netko provalio profil.

Dubrovački liječnik koji se zarazio ospicama objavio status koji će mnoge natjerati da se zamisle: Trenutno ležim u izolaciji, ali bio sam u kontaktu s bebama i trudnicama...

Podsjetimo, liječnik (31) je na profilu otvorenom za javnost obznanio da je obolio od ospica, a dok to još nije znao bio je u kontaktu s "bebama od 2 mjeseca, trudnicama, svojim djetetom i bolesnicima u bolnici".

Obratio se roditeljima s porukom da cijepe svoju djecu, nakon čega se na njegovom profilu razvila žestoka rasprava za i protiv cijepljenja.

Slučaj dubrovačkog liječnika zbunio javnost: kako je moguće da netko oboli od ospica iako je cijepljen?

Naslovnica Dubrovnik