Dalmacija Dubrovnik

dugo su ih pratili

Velika akcija uklanjanja droge s dubrovačkih ulica: policija razotkrila mrežu dilera, cijelog dana traju privođenja, očekuje se službeno priopćenje iz policije

 dugo su ih pratili

Inspektori Odjela za suzbijanje kriminaliteta droga danas na području kojeg pokriva najjužnija hrvatska Policijska uprava dubrovačko-neretvanska privode kraju još jednu operativnu akciju. Riječ je o akciji ‘Brevis’ u sklopu koje su na širem gradskom području između 14 i 15,30 sati uhićene tri osobe, javlja dubrovacki.hr.

Sve su privedene u sjedište PU dubrovačko- neretvanske, Villa Palmu, iz koje još uvijek ne daju nikakva službena priopćenja, temeljem čega se može zaključiti da akcija još nije završena te se mogu očekivati nova uhićenja.

Neslužbeno, iz pouzdanih izvora doznajemo kako se do kraja dana očekuje privođenje ukupno četvero osumnjičenika, nakon čega će Policijska uprava u javnost dati priopćenje s osnovnim podacima o još jednoj uspješnoj akciji čiji rezultat će biti manje narkotika na ulicama Dubrovnika.

Iz spomenutih pouzdanih izvora neslužbeno doznajemo i to da je policija nakon dužeg praćenja otkrila mrežu lokalnih dilera koji su imali i pravi mali laboratorij u kojem su u kontroliranim uvjetima vlage i temperature uzgajali marihuanu za potrebe prodaje na dubrovačkom području.

Naslovnica Dubrovnik