Dalmacija Dubrovnik

tajnovita organizacija

Mistični crni plakati na jugu Hrvatske: Nismo HDZ, nismo Most, a pogotovo nismo SDP! Dolazimo!!

tajnovita organizacija

Metković je posljednjih dana ponovno oblijepljen crnim plakatima sa porukom ‘DOLAZIMO!!‘. Odgovornost za plakate preuzima ‘Metkovska pjaca‘, a ovim putem se građanima obraćaju priopćenjem za javnost, donosi metkovski portal Metković news

Priopćenje ‘Metkovske pjace’ prenosimo u cijelosti:

'Dame i gospodo, dragi naši Metkovci,

zahvaljujemo vam na potpori koju ste nam dali i svakodnevno dajete od našeg prošlog obraćanja. Vi ste naša snaga, naš vjetar u jedra, da ustrajemo na ukazivanju pravih problema naših sugrađana, kako političkih, tako i onih iz realnog života.

Dok Metković diše u teškom sivilu, roditelji muku muče s kupnjom udžbenika i bilježnica djeci za školu. Na dug, na rate, na kredit, kako tko može… dok se naši gradski oci šepure od kraja do kraja lijepe nam naše i obećavaju tko zna što i kome.

A mogli su, i moraju pomoći obiteljima kao što to rade i drugi manji gradovi od nas, svakom djetetu grada Metkovića olakšati polazak u školu - 

Moramo se osvrnuti i na pritužbe građana koji svakog jutra čekaju policajce na vratima da ih ne bi izbrisali ako ih slučajno ne nađu doma oko osam sati. Svi dobro znamo zašto se to radi.

Gradski oci kažu da su to fiktivni stanovnici. Mali broj vjerojatno jest, ali nedopustivo je stanovnike Doljana, Gabele, Gabela polja i Bijače smatrati strancima u ovom gradu! Tu su se rodili, odgojili, školovali, gradili skupa sa nama ovaj naš lijepi Metković.

Prvi sa stanovnicima Metkovića stali u obranu grada na vrletima Drijena, Drijenovca, Golih brda, Cerovice, Stolova, Čepikuća, itd, da ih sve ne nabrajamo. A sad bi ih neki YU oficir iz Kardaljeva izbrisao.

Zato ‘Metkovska pjaca’, koja svakodnevno raste i već broji preko tisuću simpatizera, uljudno i kulturno moli sve stranke, i HDZ, i Most, i HSS, da se okrenu Metkoviću, a ne sebi i svojima. Još jedanput ćemo ponoviti; nitko u gradu nije dobio mandat da se u ime građana grada Metkovića šepuri po Vrgorcu, Kardaljevu, Omišu itd.

Imamo mi i svojih prekrasnih mjesta, kao što su; Mlinište Bađula, Mislina, Dobranje, Bijeli Vir, Kula, Krvavac, Momići, Podrujnica, Nova Sela, Borovci, itd., jer ti su ljudi žila kucavica ovoga grada i prema njima grad Metković treba imati razumijevanja, jer ga grade skupa sa nama.

Nadalje, ‘Metkovska pjaca’ neće nikoga vrijeđati, a sigurno nećemo dopustiti da se i nas vrijeđa i omalovažava jer svatko ima pravo na svoje mišljenje i viđenje događanja.

Ovim putem zahvaljujemo portalu Metkovic NEWs na potpori i na neovisnosti, što jedini poput nas osluškuju i prate mišljenja svih naših sugrađana.

DOLAZIMO!!!

NISMO ‘HDZ’, NISMO ‘MOST’, NISMO ‘HSS’, A POGOTOVO NISMO ‘SDP’!  - stoji u prioćenju Metkovske pjace. 

Naslovnica Dubrovnik