Dalmacija Dubrovnik

debele cijene i tanki džepovi

Poskupile ulaznice za dubrovačke zidine, umjesto dosadašnjih 120 sada su 150 kuna

debele cijene i tanki džepovi

Gradonačelnik Andro Vlahušić dao je danas suglasnost Društvu prijatelja dubrovačke starine na izmjenu cijena ulaznica za gradske zidine u 2017. godini.

Malo vijeće Društva prijatelja dubrovačke starine dalo je prijedlog da cijena pojedinačne ulaznice za odrasle umjesto dosadašnjih 120,00 kuna iznosi 150,00 kuna (uključujući i Lovrijenac), a ulaznica kupljena u izložbeno-prodajnom prostoru Društva na Širokoj ulici umjesto 120,00 iznosila bi 135,00 kuna.

Turističke agencije bi svoje voucher ulaznice mogle podignuti isključivo u izložbeno-prodajnom prostoru DPDS-a na Širokoj ulici i cijena bi im umjesto dosadašnjih 120,00 kuna također iznosila 135,00 kuna. Cijene ulaznica za djecu, studente, branitelje i invalide bi umjesto dosadašnjih 30 kuna iznosila 50.

Sve ulaznice vrijede i za Lovrijenac, dok se cijena pojedinačne ulaznice za Lovrijenac mijenja s dosadašnjih 30 kuna na 50 kuna.

Gradonačelnik Vlahušić traži od Gradskog vijeća Grada Dubrovnika sazivanje posebne sjednice o gospodarenju zidinama, s obzirom na njihovu vrijednost u životu Grada, a upravnim vijećima JU Rezervat Lokrum i Dubrovačkih muzeja dat će preporuku da u narednom vremenu cijene svojih ulaznica usklade s novim cijenama za zidine.

Naslovnica Dubrovnik
Page 1 of 2FirstPrevious[1]2Last