Dalmacija Dubrovnik

U središtu Metkovića postavljen veliki digitalni pano

Novi oglasni prostor u središtu Metkovića / Denis Jerković/Cropix

Tvrtka “Metković razvoj” d.o.o., na križanju ulica Ante Starčevića, Matice hrvatske i Kralja Zvonimira, postavila je veliki vanjski LED Video Display, reklamni digitalni pano namijenjen vanjskom oglašavanju.

Riječ je o takozvanom full color RGB displayu, a optimalna udaljenost s koje se gleda projicirana slika je 8 ili više metara. Display je također otporan na atmosferske prilike i sposoban je automatski prilagođavati kontrast slike ovisno o jačini svjetlosti i dobu dana.

- Naš LED Video Display može projicirati sve uobičajene foto i videoformate, a oglašivači mogu koristiti unaprijed pripremljene foto i videomaterijale ili im naši djelatnici mogu pomoći izraditi ih za njih i dati im savjet u skladu s njihovim potrebama - kaže voditelj IT odjela u “Metković razvoju” Mislav Gluščević.

Ovakve videopanoe često se može vidjeti u drugim gradovima, ali u Metkoviću je ovo prvi i, za sada, jedini. Budući da je postavljen na jedno od najprometnijih raskrižja u našem gradu, svatko tko se bude tamo oglašavao zasigurno neće ostati neprimijećen.

- Želja nam je na videodisplayu pružiti svježe i pravovremene informacije koje im mogu biti od koristi, bilo to vezano uz samu gradsku upravu ili uz neko od gradskih poduzeća i ustanova. Tako ćemo putem ovoga videopanoa pokušati građanima na vrijeme dati informaciju o, primjerice, nestanku struje ili vode, početku upisa u vrtiće, rasporedu Metkovskog ljeta ili drugim važnim nadolazećim događanjima - pojasnio je gradonačelnik Metkovića Božo Petrov.
Stanislav SOLDO

Naslovnica Dubrovnik