Dalmacija Dubrovnik

ispalio

Dubrovnik: pred suprugom i djetetom čekićem nasrnuo na autobus

ispalio
Oko 18 sati, na atobusnoj stanici na Ilijinoj glavici pred Osnovnom školom Marin Držić vozač osobnog automobila čekićem je slomio vrata na autobusu JL Libertas.Novinari Dubrovačkog bili su na licu mjesta.Kako nam je ispričao vozač 'osmice' na koju je nasilnik nasrno, tridesetpetogodišnji Matija Štrkalj sve je počelo kada je vozaču koji je bio parkiran na stanici svjetlima dao do znanja da se pomakne.

- Nije se pomaknuo pa sam parkirao autobus ispred njega i to na način da sam pola s autobusom virio na cesti. Odjednom je vozač iz vozila izašao i počeo udarati na moje staklo vičući mi cigane.Kako nakon dva udarca nije puklo prešao je na drugu stranu i čekičem razbio staklo na prednjim vratima. Policija ga je odmah uhitila, a on je bio sa suprugom i trogodišnjim djetetom -priča nam Matija Štrkalj.

Prema riječima vozača Libertasa u autobusu je bilo nekoliko ljudi koji su se uzrujali zbog nasilnika koji je bio nepropisno parkiran na autobusnoj stanici.Vozač kao ni putnici nisu ozlijeđeni,a u ovom incidentu dogodila se samo materijalna šteta.

Kako doznajemo, svjedoci koji su bili u autobusu su ispitani i potvrdili su priču Libertasovog vozača. Nasilnik koji je razbio prednje staklo na autobusu je kako neslužbeno doznaqjemo.

željko tutnjević

Naslovnica Dubrovnik