StoryEditorOCM
Auto-motou garaži

Realov Vini Jr. ima bogatu kolekciju automobila, vozi jedan BMW i čak tri Audija, evo o kojim se modelima radi

Piše Auto SD
16. svibnja 2024. - 17:39

Vini Jr., ili Vinicius Jose Paixao de Oliveira Junior, poznat po svom tempu, finišu i sposobnosti driblinga, također je zaljubljenik u automobile. No, za razliku od mnogih nogometaša s drečavim sportskim dvosjedima, Vini Jr više voli limuzine, što dokazuje i njegova kolekcija automobila. Evo pogleda na kolekciju:

BMW i4 M50

Prvi automobil na popisu je potpuno električni BMW, i4 M50. Real Madrid se udružio s BMW-om kako bi igračima ponudio automobile po vlastitom izboru, a Vini Jr odlučio se za potpuno električni i4 M50. Potpuno električna limuzina može ubrzati od 0 do 100 km/h za 3,7 sekundi i postići najveću brzinu od 210 km/h.

image
Mert Alper Dervis/Anadolu Via Afp

Audi A7

Sljedeći automobil na popisu je Audi A7 Sportback, koji spaja luksuz i sportski stil u smislu dizajna. Verziju koju posjeduje Vini Jr pokreće 3,0-litreni V6, koji može ubrzati od 0 do 100 km/h za manje od 6 sekundi. Globalno, Audi A7 Sportback konkurira BMW-u serije 6.

image
Noah Seelam/Afp

Audi e-tron Sportback 55 Quattro

Sljedeći je još jedan Audi, e-tron Sportback 55 Quattro, koji je više crossover nego limuzina ili SUV. Potpuno električni crossover pokreće električni motor od 402 KS koji može pomoći e-tronu da ubrza od 0 do 100 km/h za 4 sekunde i postigne najveću brzinu od 200 km/h. 

image
Silas Stein/Dpa Picture-alliance Via Afp

Audi Q8

Posljednji automobil u kolekciji Vinija Jr-a je Audi Q8, koji posjeduje zbog bivšeg partnerstva Real Madrida s Audijem. Q8 u vlasništvu nogometaša je dizelski, koji dobiva 3,0-litreni dizelski motor koji razvija 286 KS. 

image
Dirk Waem/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. svibanj 2024 19:13