Prošlo je tužni mjesec dana od gubitka našeg voljenog

DOMAGOJ ŽUŽUL

Duboko dirnuti pažnjom, ljubavlju i sućuti kojom su nas obgrlili dobri ljudi, najtoplije zahvaljujemo rodbini, prijateljima, susjedima i poznanicima koji su s nama podijelili najteže trenutke, izrazili pismenu ili usmenu sućut te našeg Domagoja dostojanstveno ispratili na vječni počinak. Zahvalna obitelj Sv. misa služit će se 13.XI. u 9 sati - Kamenmost. Počivao u miru Božjem.
"Blago čistima srcem, jer oni će Boga gledati." Prošlo je najbolnijih mjesec dana tragedije, nevjerice, neizrecive tuge, no živimo u nadi da si sada na puno boljem mjestu s kojeg nas čuvaš, gledaš, usmjeravajući nas na svakom koraku, anđele naš jedini...

ZORAN MARKOVIĆ

10.VI.1976. - 13.X.2019.
Hvala našoj dragoj rodbini na riječima utjehe, potpori i ljubavi prema nama i tebi, Zoki naš... Svim tvojim predragim kolegama, iznad svega prijateljima koji su bili uz tebe i nas u svakom trenutku, čitavoj tvojoj ekipi Allianz Split, tvojim dragim kolegama Allianz Zagreb, veliko hvala od srca. Zahvaljujemo svim dragim prijateljima i svim našim susjedima koji su te cijenili, voljeli i dostojanstveno ispratili, anđele. Tvojim biciklistima, tvojoj dragoj ekipi hvala na ljubavi i činjenici da nikada nećeš biti zaboravljen. Nema zaborava, nema predaje, čekaj nas i usmjeravaj. Volimo te do beskonačnosti, anđele naš. Tvoji: tata Ivan, mama Zora i sestra Ivana Počivaj u miru Božjem, ljubavi naša.
Dana 12.XI.2019. navršilo se tužnih mjesec dana od kada nas je napustio naš dragi

VINKO VUJČIĆ

Najiskrenije zahvaljujemo svoj rodbini, prijateljima i znancima koji su nam izrazili sućut i ispratili dragog nam Vinka na vječni počinak. Zahvalna supruga Ana, sinovi Teo i Tonći s obiteljima Sv. misa služit će se 13.XI.2019. godine u crkvi sv. Frane u Imotskom u 18 sati. Počivaj u miru Božjem.

ZORKA DADIĆ

13.X.2019.
Zahvaljujemo svima koji su izrazili sućut, koji su prisustvovali pogrebu naše drage mame Zorke. Djeca Ankica i Željko s obiteljima