PRIM. DR. ANTE KAČIĆ-BARIŠIĆ

Dirnuti iskrenom pažnjom koja nam je ukazana u našim najtežim trenutcima, a u nemogućnosti da svima pojedinačno zahvalimo ovim putem izražavamo najiskreniju zahvalu svima koji su nam usmeno ili pismeno izrazili sućut i dostojanstveno našeg dragog supruga, papu, dida, punca i svekra ispratili na vječni počinak. Posebno se zahvaljujemo župniku don Vjenceslavu Kujundžiću i fra Stipi Marčinkoviću, rodbini, prijateljima, znancima, mještanima njegovog rodnog Sućurja, njegovim kolegama i sestrama Klinike za infektivne bolesti KBC Split, prijateljima iz Zagreba, susjedima iz Doverske 28, djelatnicima Splitsko-dalmatinske županije, O.Š.Mertojak, Srednje škole Bol i Srednje škole likovnih umjetnosti Split. Zahvalna supruga i djeca s obiteljima Počivao u miru Božjem.
Dana 16.I.2020. navršava se mjesec dana od smrti naše voljene supruge, majke, bake i prabake

MARA TODORIĆ

Ovim putem zahvaljujemo rodbini, prijateljima i znancima na usmenim i pismenim izrazima sućuti i svima koji su našoj pokojnici olakšali posljednje dane života. Zahvalna obitelj Sv. misa služit će se 16.I.2020. u 16 sati u crkvi Svih Svetih - Zmijavci.
Dana 16.I.2020. godine navršava se mjesec dana od odlaska drage nam majke

MARIJA KLAPEŽ

(Rarinka)
S dubokim poštovanjem i zahvalnošću iskreno zahvaljujemo svoj rodbini, prijateljima, znancima i radnim kolegama. Posebno se zahvaljujemo ocu gvardijanu fra Anti Čovi na utješnim riječima, župniku don Tomislavu Topčiću, don Mili Čalo, đakonu don Ivanu Odrljinu, bivšem župniku don Franku Prnjaku, mnogobrojnim svećenicima i časnim sestrama, župnom zboru, dr Ivni Bego te med. sestri Mariji Maroš, patronažnim sestrama i svima koje je zabolio njen odlazak. Zahvalna djeca s obiteljima. Počivala u miru Božjem.
Prošao je tužni mjesec dana od gubitka našeg voljenog

BORISLAV BARAĆ

23.XII.1952. - 4.XII.2019.
Najiskrenije zahvaljujemo rodbini, prijateljima i znancima koji su bili uz njega u teškim trenucima i ispratili ga na vječni počinak. A jedno veliko "hvala" iz dubine srca rođaku Jozi Baraću i njegovoj obitelji koji su njemu i nama pružili nesebičnu pomoć. Vrijeme što prolazi tužno je, ali ljubav prema tebi vječna je. Tvoje sestre s obiteljima
Prije mjesec dana oprostili smo se od našeg voljenog

PRIM. DR. ŽARKO VITEZICA MIKI

Ovim putem zahvaljujemo svim rođacima, prijateljima, kolegama, susjedima, mještanima V. Drvenika na dostojanstvenom i toplom ispraćaju, riječima sućuti, iskazima privrženosti i poštovanja prema našem neprežaljenom suprugu, ocu i djedu. Zahvaljujemo susjedu gosp. Borisu Jelaski koji je prvi pritekao u pomoć sa željom da pomogne našem voljenom. Hvala dežurnoj službi HMP Split koji su svojom stručnošću pokušali udahnuti život našem Žarku, a za nas imali riječi utjehe. U našim srcima je prevelika tuga, ali i veliki ponos što smo imali tako dobrog, skromnog, velikog čovjeka, a što ste Vi dragi prijatelji, kolege i poznanici potvrdili prisutnošću posljednjeg ispraćaja našeg voljenog. Zahvalna obitelj.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN