StoryEditorOCM
Strani nogometples milijuna

Turci se hvataju za glavu, Hrvat ih dovodi do ludila i baca u očaj, ovaj problem ne znaju nikako riješiti

Piše Gradimir Đukarić/SN
16. svibnja 2024. - 23:25

Bešiktaš i Ante Rebić našli su se u pat poziciji, a zasad niti jedna strana ne pokazuje naznake kako će popustiti. Naime, prema pisanjima turskih medija istanbulski klub želi dogovoriti uvjete raskida suradnje, no bivši hrvatski reprezentativac ne pristaje na ono što mu se nudi nego ustraje na iznosu koji mu je garantiran ugovorom. A on je na snazi do ljeta 2025.

Prije godinu dana Rebić je potpisao ugovor težak dva i pol milijuna eura po sezoni. Bešiktaš mu sada očito nudi manje novca za raskid ugovora, a to hrvatski nogometaš nema namjeru prihvatiti.

"Bešiktaš želi dogovoriti raskid suradnje s Rebićem. Međutim, on je odbio ono što su mu ponudili", tvrdi novinar Sercan Dikme.

Ante Rebić iza sebe ima skromnu sezonu u Bešiktašu. Odigrao je 23 utakmica uz učinak od jednog gola i pet asistencija. Trenutno je na popisu ozlijeđenih, a posljednje minute za turskog velikana upisao je još prije tri mjeseca nakon što ga je trener Fernando Santos odstranio iz momčadi., pišu Sportske novosti.

Tada je već bilo jasno kako će se njegov boravak u Bešiktašu svesti na svega 691 minutu koliko je do tada odigrao. Turski mediji tada su pisali kako je Rebić "izazvao nemir u momčadi i zbog toga ga stručni stožer nije uvrstio u sastav za utakmicu". Ta je suspenzija u međuvremenu postala trajna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2024 17:53