StoryEditorOCM
Život18.-19. svibnja 2024

Space party u Dalmalandu: Putovanje Kroz Galaksiju!

Piše PR
14. svibnja 2024. - 15:13

Pripremite se za avanturu života!

Ovog svibnja, pozivamo sve entuzijaste svemira u Dalmaland na nezaboravnu avanturu. Uronite u svijet gdje se fantastične vožnje, interaktivne aktivnosti i legendarni Transformeri spajaju za zabavu koja će vas ostaviti bez daha.

Vaša ulaznica za zvjezdane trenutke

Dalmaland otvara svoja vrata u 14:00, započinjući dan ispunjen muzikom, slatkišima i konfetama. Pripremite se za dan koji obiluje uzbuđenjem i nezaboravnim trenucima.

Susret s legendama: Šetnja s Transformerima

U 15:00 i 18:00, pridružite se Optimus Primeu i Bumblebeeju, ikonama svemira. Ovi visoki, impozantni junaci donose osjećaj filmske magije, spremni da vas oduševe svojom pojavom.

Najluđi svemirski tulumi

Ne propustite našu pjena party u 16:00. Prepustite se ritmu i osvježite se uz ples i zabavu!

Natjecanje u snazi: Budite heroj Dalmalanda

Izazovite sebe i svoje prijatelje na natjecanju u snazi u 16:30. Sa četiri kategorije za sve uzraste, najbolji očekuju sjajne nagrade.

Svemirske karaoke

Nakon dana punog adrenalina, opustite se i zabavite se uz karaoke u 18:30. Pjevajte omiljene hitove i zabavite publiku svojim talentom.

Tombola

Sudjelujte u našoj tomboli u 19:30 i osvojite sjajne nagrade. Svaki posjetitelj s ulaznicom ima priliku biti sretan dobitnik.

Dodatne atrakcije: Igre i Zabava

Od Carnival Games gdje možete osvojiti plišane medvjediće, do Games Halla s preko 90 arkadnih igara, očekuje vas zabava za sve generacije. Ne propustite ni  jedino 7D XD Dark Ride kino u Hrvatskoj za pravu svemirsku akciju!

 

Zahvala našem partneru: Erste Bank

Zahvaljujemo Erste Banci, našem partneru u avanturi, čija podrška čini ovaj događaj mogućim. Njihova predanost inovacijama i zajednici pomaže nam u stvaranju nezaboravnih iskustava za sve.

 

Pridružite nam se na Space Partyju u Dalmalandu i iskusite svemirsku avanturu koja će vas zauvijek promijeniti. Karte su već dostupne – osigurajte svoje mjesto danas i budite dio ovog spektakularnog događaja!

Neka vaša svemirska avantura započne!

image

Dalmaland Biograd

Matija Lipar
image

Dalmaland Biograd

Matija Lipar
image

Dalmaland Biograd

Matija Lipar
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. svibanj 2024 09:31