StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Tjedni horoskop: Ovnovima će emocije biti intenzivne, a Bikovima će ljubav i intima zauzimati važno mjesto u životu

Piše MOZAIK SD
19. svibnja 2024. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Vaše će emocije biti intenzivne, a reakcije prema bližnjima burne i nagle. Uzrujavat će vas sitnice, no ljutnja vas neće dugo držati. Imat ćete dovoljno samosvijesti da priznate kada pretjerate i ponudite ispriku. Uživat ćete autoritet na poslu. Mnogi će vas slijediti jer ćete biti samouvjereni i spremni suočiti se s izazovima.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Ljubav i intima zauzimat će važno mjesto u vašem životu. Želite usrećiti partnera, a zauzvrat ćete dobiti isti tretman. Samci će zavodljivim pogledom i uglađenim manirima zavesti onoga tko im zaokupi misli. Utjecaj na poslu vam je sve jači. Iskoristit ćete to kako biste se još više istaknuli i izborili za bolju poziciju.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Nećete se moći požaliti na nedostatak ljubavnih prilika. Iako će vam pažnja laskati, pazite da vam ne udari u glavu i ne navede vas da istovremeno koketirate s nekoliko ljudi. Priroda posla nametnut će potrebu za timskim radom. Morat ćete sudjelovati na sastancima i skupovima, ali to će se pokazati korisnim za vašu karijeru.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Pred vama su učestali izlasci, druženja i proslave, koje će donijeti obilje smijeha i novih poznanstava. Parovi će se odlično provoditi zajedno i steći nezaboravne uspomene. Pomno ćete pratiti događanja u radnoj sredini i u sve biti upućeni, ali nemojte širiti informacije za koje niste sigurni jesu li istinite.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Prvi dio tjedna obilježit će bračne rasprave i manipulacije, no nakon petka podrška planeta najavljuje promjene. Shvatit ćete štetnost svog ponašanja i promijeniti pristup, a dragome će se to svidjeti. Radit ćete punom parom, ali zasad nećete dobiti priznanje. Opustite se baveći se hobijem i boravite što više u prirodi.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Bit ćete marljivi, ambiciozni i samouvjereni. Posvetit ćete se stjecanju novih znanja i vještina. Planetarne vibracije poticat će vas na druženja i izlaske. Samci će upoznati zanimljive ljude, a jedna će ih osoba oduševiti svojim stavovima, znanjem i iskustvom. Sviđat će vam se što možete o svemu razgovarati.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Nagomilane obaveze neće vam ostaviti vremena za romantiku. Partner će vam zamjerati nedostatak pažnje, no vikend će vam pružiti priliku da izgladite nesuglasice. Tragate li za poslom, pravi je trenutak da ulažete u sebe i svoje znanje. Obnovite znanje stranih jezika ili savladajte kakvu novu i korisnu vještinu.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Nećete biti zadovoljni osjećajnim životom. Vezani će imati dojam da se stalno žrtvuju, a zauzvrat ne dobivaju isti tretman ni zahvalnost od partnera. Osjećate potrebu za uspjehom i dokazivanjem na poslu, ali radit ćete to strateški i mudro. Nećete drugima otkrivati svoje planove jer ćete u rijetke imati povjerenje. 

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Imat ćete puno ideja, ali ih nećete moći pretočiti u djelo. Upornost i strpljenje neće vam biti jače strane. Povećana je mogućnost ljubavnih nesuglasica. Reagirat ćete burno i impulzivno i uzrujavati se oko sitnica, čime ćete unositi nemir u odnos s partnerom. Progutajte ponos i priznate da ste pretjerali. 

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Bit ćete svjesni svoje privlačnosti i koristiti je kako biste zaveli osobu koju priželjkujete. U dugim će odnosima strast biti važan aspekt veze. Ako se dosađujete ispod plahta, nastojat ćete unijeti novitete u seksualni život. Zvijezde obećavaju poslovni uspjeh, no samo ako ste spremni ostaviti ego po strani.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Izvjesne su promjene vezane za dom i stanovanje. Mogli biste krenuti u potragu za novim stanom ili se upustiti u preuređenje kuće. Pokušat ćete urediti dom u skladu sa svojim idejama, koliko god bile skupe ili zahtjevne, što bi moglo dovesti do nesuglasica s partnerom i ukućanima. Zdravlje se poboljšava.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Rastu vam obaveze prema članovima porodice. Postoji šansa da ćete nekoga morati primiti u svoj dom na neko vrijeme, što će vam biti gnjavaža. Naviknuti ste da je dom vaša oaza mira pa će vas frustrirati ako vam netko to naruši. Promjenjive financijske prilike navest će vas na smišljanje novih načina zarade.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

Antonija Šola 

Privlačna glazbenica i glumica koju gledamo na malim ekranima u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" rođena je 5. lipnja 1979. kao pripadnica vedrih Blizanaca. Šarmantna je, komunikativna i pristupačna osoba koja uživa u novim poznanstvima i iskustvima. Poput svakog Blizanca, radoznala je, svestrana, snalažljiva i nadarena za pisanje i komunikaciju. Venera i Mars u Biku zaslužni su za njezin glazbeni talent i ljubav prema umjetnosti, ali i za privlačan izgled. Mjesec u Vagi znak je mirne i blage prirode nesklone svađama, no blizina Plutona ukazuje na intenzivne emocije. Pred njom je sjajna godina puna novih mogućnosti.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2024 08:15