StoryEditorOCM
Regijačudan nestanak

Horor u Kragujevcu! Tinejdžerice pronađene u šumi nakon višesatne agonije, obje šute, odjeća na njima rastrgana

Piše VIJESTI SD
16. svibnja 2024. - 21:40

Petnaestogodišnje M. S. i K. V. iz Kragujevca nestale su u ujutro u četvrtak oko 9 sati, kada su posljednji put viđene ispred Ekonomske škole u ovom gradu. Djevojčice su nakon višesatne potrage pronađene u Batočini, potvrdila je za "Blic", Olga, majka nestale devojčice K.V., piše Blic.

Uznemirena majka rekla je za "Blic" da su djevojčice pronađene potrgane odjeće, kako navodi, njih je pronašla policija, nakon što su se same prijavile.

- Djevojčice su žive i zdrave, hvala Bogu, obje su dobro - rekla je Olga i dodala da još uvijek ne zna šta se zapravo dogodilo.

- Pronađene su u Batočini, one su same pozvale policiju. Nemamo nikakve informacije, djevojčice šute, ne pričaju ništa - kratko je kazala majka nestale K.V.

image
/Shutterstock

Podsjećamo, u Kragujevcu su jutros rano nestale K. V. (15) i njena prijateljica M. Djevojčicama se izgubio svaki trag dan prije polaska na ekskurziju.

Uznemirena majka je naglasila da se ovako nešto nikada nije dogodilo i da su njih dvije trebale sutra ići na ekskurziju.

- Nikada se nije dogodilo da joj telefon bude isključen. Sutra je trebala ići na ekskurziju, spremala se danima za to i jako se radovala i jedva je čekala ići s prijateljima - rekla je Olga.

Poznato je pak kako su nestale, javlja Kurir.

- U šumu su otišle taksijem jutros oko pola 10, to je potvrdio taksista koji ih je odvezao. On se javio nakon što je ugledao fotografije na društvenim mrežama i shvatio da ih tražimo. Trenutno smo u policiji, a djevojke su šokirane, to je sve što vam mogu sada kazati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. svibanj 2024 07:41