StoryEditorOCM
Hajdukevo odgovora

S HRT-a su nam odgovorili zašto prenose utakmicu Rijeka - Dinamo, a ne Hajduk - Varaždin: Nismo odgovorni za objave...

Piše Sport SD
2. svibnja 2024. - 13:15

Na službenim stranicama SuperSport HNL-a stajalo je kako će utakmicu 33. kola između Hajduka i Varaždina navijači moći pratiti i na drugom programu naše nacionalne televizije, ali neće. Ide prijenos dvoboja Rijeke i Dinama. Realno, logična je to odluka uredništva nacionalne televizije s obzirom na značaj utakmice, ali je ‘buru u čaši vode‘ izazvala objava rasporeda na službenoj stranici SuperSport HNL-a. Tu je valjda ‘po defaultu‘ stajalo da ide ona utakmica koja je u nedjelju u 17 sati.

‘Hajduk - Varaždin, Split – Gradski stadion Poljud, Nedjelja, 05.05. u. 17.00, MAXSPORT 1, HRT 2‘, stoji u ‘raspisu‘ kola.

Objašnjenje smo potražili na HRT-u i dobili logičan odgovor:

‘Već je od ranije bilo planirano da Hrvatska radiotelevizija u ovome kolu prenosi utakmicu Rijeka - Dinamo.

Nismo odgovorni za objave na službenoj stranici SuperSport HNL-a, ali pretpostavljamo da je došlo do šuma u komunikaciji i da je uzet naš, u ovom dijelu prvenstva, uobičajeni termin - nedjelja 17 sati. Međutim, ovoga puta prilikom odluke o terminu prijenosa uzet je u obzir značaj i važnost utakmice, te je međusobnim dogovorom HRT i Max sporta odlučeno kako će prijenos biti u 19:30 sati.

Hajduk ponovno pratimo u 35. kolu, kada je na rasporedu utakmica Hajduk - Gorica‘.

Eto.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 23:29