StoryEditorOCM
Zvijezde onlineSNIMILI SE U DUBAIJU

Ekipa umire od smijeha na nadimak koji su Baby Lasagni dali momci iz Leta3! Pogledajte urnebesnu video podršku iz bazena

Piše SCENA SD
30. travnja 2024. - 13:45

Društvenim mrežama se prenosi urnebesni video Leta3 koji su snimili u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gdje su iskoristili bućkanje u bazenu u Dubaiju da zaplešu na "Rim Tim Tagi Dim" i pošalju video podrške Baby Lasagni u Švedsku, gdje se naš predstavnik intenzivno priprema za uzbudljive nastupe na sceni Eurosonga koji ga očekuju idućeg tjedna.

"Mjau, mjau, razvali ih, Lazo!" - viču letovci, a ekipa umire od smijeha na nadimak kojim oslovljavaju našeg predstavnika.

"E, pa ako ovo nije Lazi dodatni vjetar u leđa, onda ne znam ... Razvali ih,Lazo!!", "Ajme meni koje legende", "Ma ludi ste do bola", "Opleti Lazo", "Lazo?????" - komentari su pratitelja.

Eurovision Charts je objavio statistiku o broju autora koji ove godine sudjeluju na Euroviziji. "Rim Tim Tagi Dim" ove je godine jedina pjesma koju je napisao samo jedan autor. Baby Lasagna je ujedno i jedini natjecatelj na ovogodišnjem Eurosongu koji je sam napisao pjesmu s kojom se bori za pobjedu.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2024 16:42