StoryEditorOCM
ShowbizSVI NEZADOVOLJNI

Europljani divljaju na društvenim mrežama, smatraju da je sve namještaljka: ‘Hrvatska je pokradena, žiri nepravedan!‘

Piše M. U.
12. svibnja 2024. - 10:43

Europa divlja nakon sinoćnjeg rezultata Eurovizije! Najčešći komentari koji se mogu pročitati su "Hrvatska je opljačkana", "pravda za Hrvatsku", "uklonite žirije", ali i "pravda za Joosta" nizozemskog predstavnika koje je diskvalificiran uoči finala. Slična je situacija i na Twitteru na kojem more razočaranih obožavatelja Eurovizije ne krije svoje nezadovoljstvo.

image

Baby Lasagna

/Slobodna Dalmacija

-  Da nije bilo kukavičkih glasova žirija Švicarskoj, Izrael bi pobijedio. Nitko od njih nije imao hrabrosti biti iskren. Potpuno su bojkotirali Izrael (čast izuzetcima). Podsjećam da im je engleska javnost dala nula bodova, a Izraelu 12, komentirali su na društvenim mrežama.

image

Komentari na Twitteru

Screenshot/

Više puta sam glasala za Izrael, ali ova pobjeda, koju je odredio žiri, ukradena je Hrvatskoj. Nevjerojatno loš potez bio je to što je žiri iz 22 države dao 12 bodova pjevaču koji je bio četvrti u polufinalu i peti po glasovima publike. Ja sam završila s Eurosongom. 

image

Komentari na Twitteru

Screenshot/

Molim vas ne želim gledati obožavatelje Švicarske i Hrvatske kako se svađaju. Ovo je bilo svi protiv Izraela. Okej? To je sve što je važno. 

image

Komentari na Twitteru

Screenshot/
image

Švicarski predstavnik Nemo 

Livio Andrijić/Cropix

Smatram da je Švicarska bila izvrsna i da su zasluženo pobijedili. Ipak sam tužan što nije osvojila Hrvatska jer su dali sve od sebe. 

image

Komentari na Twitteru

Screenshot/

Žiriji su se složili i svi su namjerno glasali za Švicarsku. Hrvatsku je žiri pokrao, a to znači da Švicarci nisu pobijedili pošteno! 

image

Komentari na Twitteru

Screenshot/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 17:26