StoryEditorOCM
NeretvaNOVA PONUDA

MBE centar otvoren u Pločama! Evo kakve mogućnosti nudi

Piše Ante Šunjić
6. svibnja 2024. - 16:40

Mail boxes centri, MBE, su otvoreni širom svijeta i broje preko 2600 svojih poslovnica. Pa su tako svoje mjesto uspješno našli i u Hrvatskoj. Nude kupcima usluge dodane vrijednosti koje im omogućuju fleksibilnije poslovanje. Najčešći korisnici Mail box usluga su mikro, mala i srednja poduzeća koji koriste usluge najma poštanskih sandučića, prikup, profesionalno pakiranje i slanje paketa, fullfilment i mikrologistika kao i građani kojima treba pomoć pri pakiranju i slanju paketa.

Pored svojih glavnih djelatnosti, MBE nudi dug niz drugih usluga kao što su fotokopiranje, printanje, grafičke usluge, web dizajn i slično.

„Glavna odlika Mail boxes centara je što možete poslati gotovo sve i svugdje. S obzirom da je grad Ploče lučki grad u kojem je velika fluktuacija dobara i usluga vidimo potencijal u razvoju Mail boxes franšize i u našem gradu. Također se dosta ulaže u razvoj turizma pa dolaskom MBE na područje doline Neretve dižemo ljestvicu u povezivanju i približavanju naše kulture ostatku svijeta“, poručili su iz MBE centra.

MBE centar je otvoren na adresi Trg kralja Tomislava 17 tj na Autobusnom kolodvoru u Pločama, a radno vrijeme je od ponedjeljka po petka od 07:00 do 15:00 stoga sve koje zanima nešto više o uslugama koje pruža ovaj centar mogu ga slobodno posjetiti i upoznati se s ponudom.

31. svibanj 2024 20:34