StoryEditorOCM
Zoom danaVIDEO: TOP 10 ONIH KOJE SE NISU STIDJELE SKINUTI

Nika Fleiss i sportašice koje su se skinule za Playboy: Ponosna sam na svoje tijelo, a svoje fotografije i danas rado prelistam!

Piše 100posto
4. studenog 2018. - 16:33
1440x620_1541169222playboy

 

Za neke je to "poziv koji se ne odbija", a druge će pak s gnušanjem odbiti ideju o "reklamiranju vlastitog tijela" koje je ipak namijenjeno za oči - "odabranih"... - piše 100posto.

Postoji lista onih koje nije briga što će o tome misliti "baba, djed, roditelji, susjedi", ekipa djevojaka koja je, pored sjajnih rezultata, odlučila i dodatno zaraditi. Jedna od najpoznatijih sportašica koja je to učinila bila je čuvena njemačka klizačica Katarina Witt, dvostruka osvajačica zlatne medalje na Zimskim olimpijskim igrama.

"Ponosim se na svoje medalje, ali i na svoje tijelo kojeg se nikad nisam sramila", poručila je jednom.

Zahvaljujući razodijevanju stigle su i brojne filmske ponude, brojni nastupi i u TV emisijama. U osamdesetima je svakako bila na vrhuncu zbog svoje klizačke slave, ali i zbog toga što je bila hrabra, "otvorena"...

"I danas ih rado prelistam!", poručit će.

Jedna od rijetkih Hrvatica, hrvatskih sportašica, bila je Nika Fleiss koja je to učinila 2011. godine. Za travanjski cover kultnog magazina bez srama je pozirala gola, ukrašena samo jarkim crvenim ružem.

A evo i liste najpoznatijih...

1. Kiana Tom (fitnes, atletika)

Trebalo ju je dosta nagovarati, no na kraju su uspjeli u tome. Nevjerojatno zavodljivo tijelo nije htjela razotkriti jer je smatrala da njezino tijelo, kako je tad izjavljivala, nije "100posto spremno". Karijeru je na kraju upotpunila i sa filmskim naslovima, kao što je Univerzalni vojnik gdje je surađivala i sa Jean-Claude Van Dammom.

 

 

2. Gabrielle Reese (odbojka)

Bila je profesionalna igračica odbojke na pijesku, sudjelovala je na američkim završnicama, jedna od najboljih s onu "strane bare". Okušala se i u golfu, ali i kao sportska TV voditeljica. Na kraju je Gabby pristala i na ponudu Playboya, a dogodila se 2001. godine.

 

 

3. Amanda Beard (plivanje)

Već s 14 godina osvojila je olimpijsku medalju, k tome - zlatnu. Uspjela je postati tek druga u povijesti Amerikanka kojoj je to pošlo za rukom. Dosta godina kasnije prihvatila je poziv i kako je rekla, bila je to njezina jedna od boljih odluka u životu...

 

 

4. Maria Butirskaja (klizanje)

U studenom 1998. godine ta je Ruskinja pokazala svoje prekrasno tijelo, a godinu dana kasnije osvojila je zlato na Svjetskom prvenstvu i dokazala da ju je to zapravo samo - "lansiralo u orbitu".

 

 

5. Torrie Wilson (fitnes)

Jedna je od rijetkih koja je više puta pozirala, kraljica fitnesa dobila je čast 2003. i već 2004. godine. I bila su to sjajna, rasprodana izdanja. Kaže da će se opet vratiti, još se čeka...

 

 

6. Mia St. John (boks)

Prva boksačica koja se odlučila promovirati na taj način, a učinila je to u studenom 1999. godine. I to je izdanje bilo dosta popularno, djevojka u rukavicama nametnula se i u jednom sasvim drugačijem sportu...

 

 

7. Ashley Harkleroad (tenis)

Nikad prije nije se neka tenisačica odazvala pozivu Hefnerove ekipe, učinila je to Amerikanka. Nikad nije bila niti blizu Top 10, ali njezine fotografije listali su i fanovi Serene Williams, Marije Šarapove...

 

 

8. Anita Marks (američki nogomet)

Igrala je za nekoliko momčadi (Florida Stingrays, Miami Fury), a glavni motiv za poziranje bio joj je dokazati da možeš izgledati lijepo i u isto vrijeme igrati američki nogomet. I uspjela je u tome, a dogodilo se to u rujnu 2002. godine.

 

 

9. Katarina Witt (klizanje)

Jedina Njemica koja je osvojila dvije zlatne medalje, četiri svjetska zlata, šest uzastopnih europskih naslova. Naravno da je razvalila, bilo je to jedno od izdanja koji su bili ekspresno rasprodani.

 

 

10. Amy Acuff (atletika)

Jedna od konkurentica Blanke Vlašić pozirala je za slavni magazin u rujnu 2004. godine. Njezine fotografije krasile su jednu pozamašniju reportažu na 12 stranica. Nastupala je na četiri Olimpijskih igara, najbolji plasman bilo joj je četvrto mjesto. No čitateljima nije bio problem "drvena" medalja...

 

 

21. travanj 2024 15:52