StoryEditorOCM
SportTAEKWANDO

„Ozalj open 2024": vratiti se doma s pet zlatnih odličja je veliki uspjeh natjecatelja i TKD Plovanija!

Piše Ivica Gjergja
7. svibnja 2024. - 21:32

Predvođeni trenerom Antonijem Čačiće, članovi TKD Plovanije nastupili su na jakom turniru u Ozlju i ostvarili izvrstan uspjeh. Nastupili su Luana Lleshi u kategoriji djevojčice -21 kg i kicku i Leona Lleshi u kategoriji mlađih kadetkinja -36 kg te Nika Zelić mlađa kadetkinja -48 kg i Maks Baraba u kategoriji mlađi kadeti -52 kg.

Tako je Luana u konkurenciji borbi osvojila zlatnu medalju, a i u konkurenciji kick zasjela je na prvo mjesto - osvojila zlato. Ona je u kicku bila natjecateljica s najvećim brojem bodova od svih natjecateljica. Pak Leona je dvije borbe pobijedila na prekid i ona je osvojila zlato. Nika Zelić je prvi put nastupala u borbama te svojim izvanrednim nastupom i dvjema pobjedama na prekid zasjela na tron svoje kategorije sa osvojenim zlatom. Maks Baraba u mlađim kadetima odnio je uvjerljive pobjede te također se okitio zlatnim odličjem.

image

Plovaniji Pet zlata!

Tkd Plovanija/Slobodna Dalmacija

Od 19 klubova koliko ih je nastupilo na natjecanju, TKD Plovanija je osvojili treće ekipno mjesto u konkurenciji mlađih kadeta i kadetkinja. Vratiti se doma sa pet zlatnih odličja je veliki uspjeh natjecatelja i u konačnici kluba. Kažu nam da su prezadovoljni ostvarenim, a sada im sljede pripreme za nadolazeća natjecanja.

29. svibanj 2024 10:30