StoryEditorOCM
SportTREĆA HNL – JUG

Odmor za igrače HNK Zadra, a i cijele Treće HNL- Jug je završen, kreće natjecanje u ligi; Susret Urania – Zadar igra se u subotu!

Piše Ivica GJERGJA
18. veljače 2022. - 13:27

Odmor za igrače HNK Zadra, a i cijele Treće HNL- Jug je završen, kreće natjecanje u ligi sa ovim kolom. Zadrani su tijekom pripremnog perioda odigrali pet prijateljskih utakmica, u tri susreta su slavili dok su druga dva ostala neriješena. Bilo je nekoliko igračkih promjena u sastavu Zadra, otišli su Begonja, Majić, Blažević, Bugarija i Zdrilić ,dok su momčad pojačali Čepo, Jordan, Jurić i Bačić. Podsjetimo da je Zadra prvi dio polusezone završila s 24 boda sa 6 pobjeda, 6 remija i 5 poraza. Zadar je protiv Uranije u prvom kolu na Stanovima slavio s 1:0, a kapetan Jure Jerbić je zabio pobjednički gol za plavo-bijele.

- Jedva čekamo nastavak sezone, momčad je puna motivacije i energije što me baš veseli. Imali smo nekoliko promjena u rosteru. Novi igrači su se dobro snašli i sad ćemo vidjeti kako će se to prenijeti na terenu. Zadovoljan sam s odrađenim pripremama, odigrali smo nekoliko utakmicama u kojima sam vidio dosta dobrih stvari. U subotu gostujemo kod Uranije, oni se nalaze na posljednjem mjestu ljestvice ali to ne znači ništa, mi ih moramo maksimalno ozbiljno shvatiti, ući u utakmicu na 100% i dati sve od sebe da se kući vratimo s 3 boda, kazao je trener Zadra, Želimir Terkeš.

Susret Urania – Zadar igra se u subotu u 14,30 sati u Baškoj vodi. Suci su: Lukša Klaić. Pomoćnici: Radonić i Taraš. Delegat: Dino Papak.

04. svibanj 2024 17:28