StoryEditorOCM
SportPRVA ŽNL

Galovac ima stopostotni učinak, a trener Alen Vedrić najavljuje: Svima ćemo biti tvrd orah!

Piše Ivica Gjergja
19. rujna 2023. - 22:08

Na kraju Druge županijske nogometne lige u sezoni 2022/23, uvjerljivo prvi kroz ciljnu ravninu prošao je NK Galovac i zasluženo se plasirao u Prvu ŽNL, tamo gdje mu je po svemu i mjesto. U ljetnjoj pauzi, prije priprema za novu ligu, gdje su uspješni povratnici, došlo je do zamjene trenera, pa je tako Denis Bačić, vrlo uspješan trener, iz osobnih razloga podnio ostavku, no nisu dugo čekali u čelništvu kluba te su angažirali iskusnog i poznatog Alena Vedrića.

Očevidno je da su dobro odrađene pripreme, jer nakon dva odigrana kola Galovac ima šest bodova, stopostotni učinak, a redom su u prvenstvu padali Hajduk 2:1 i Polača 4:0. Razgalili su igrači Galovca srca svojih vjernih navijača i podarili im najbolje dosad odigrane partije. Ne zanosi se strateg Alen Vedić uspjehom, smiruje balun:

-Ma vjerujte pogodio sam kada sam prihvatio voditi ovaj divan Klub. Nema ni jednog nesporazuma, sve ono što od igrača tražim i zahtijevam objeručke prihvaćaju, tako da sam miran i spokojan što se tiče treninga, rada i igre, a evo i rezultat nas je pogodio. Govorili smo i prije prvenstva da ćemo biti „tvrd orah“, to jesmo i bit ćemo svim klubovima u natjecanju. Naš moto je rad i borba za bodove, kazao je Vedrić.

01. lipanj 2024 16:10