StoryEditorOCM
SportPOJAČANJE NA KLUPI

Bivši igrač Zadra karijeru završio s 27 godina i postao trener: sada preuzima mlađe kategorije Diadore

Piše Ivica Gjergja
17. kolovoza 2023. - 11:52

Iskusni zadarski košarkaški trener Boris Hrabrov pristupio je KK Diadori i trenirat će mlađe kategorije. Hrabrov je bivši igrač koji je nastupao za Zadar, te splitsku Jugoplastiku. Kao igrač Zadra bio je član legendarne generacije Zadra koja je 1985/86. godine osvojila prvenstvo Jugoslavije protiv Cibone.

Karijeru je prekinuo vrlo mlad, s 27 godina, a kasnije je gradio trenerski put preko nižih liga. Trenersku karijeru započeo je u Biogradu kao trener mlađih kategorija i seniora u Drugoj ligi, nakon toga u mlađima kategorijama te juniorima KK Borik Puntamika, a iz trećeg ranga natjecanja u Drugu ligu uveo je i Poličnik te je vodio prvu ekipu i mlađe kategorije. Nakon toga odlazi u redove Voštarnice koju vodi kroz sami vrh Druge lige, a posljednjih osam sezona vodio je seniorsku ekipu KK Sukošan kroz Drugu ligu Jug.

U KK Diadori su zadovoljni dolaskom trenera koji će mlade igrače kroz svoj trenerski stil podučiti i dodatno unaprijediti, a uz to ih i pripremiti za njihov daljnji košarkaški i osobni razvoj.

02. svibanj 2024 22:06