StoryEditorOCM
RegionalNEMA LJUBOMORE

Zgodni solinski kickboksač veliki je emotivac: nježno govori o sinu i atraktivnoj zaručnici: znate čija je ona unuka?

Piše L.B./JL
8. travnja 2024. - 18:08

Poznati hrvatski kickboksač Antonio Plazibat, inače brat plesača Luciana Plazibata kojega trenutno pratimo u sjajnim transformacijama u showu "Tvoje lice zvuči poznato", uz uspjehe u ringu i na treningu, nerijetko dijeli detalje iz svog privatnog života, no mnogi koji ga prate ne znaju da je ovaj 30-godišnji Solinjanin otac sedmogodišnjeg sina.

Naime, poznati je sportaš postao otac s 23 godine, a jednom prilikom je otkrio da je povezanost sa sinom Lorenzom Bjornom nešto posebno, piše Jutarnji.

"Jednostavno, to je drugačija ljubav nego ljubav za druge stvari. Sad kad on nije sa mnom u Amsterdamu, sad kad se vratim u Split i kad ga vidim, kad dođeš, kad on kaže tata, to je... neopisivo", ispričao je za domaće medije jednom prilikom i istaknuo kako voli kada mu "dotrči u zagrljaj", u nedostatku riječi i preplavljen emocijama.

Prema videima na Instagramu, maleni Lorenzo Bjorn također će očevim stopama.

Iako ona nije majka malenog Lorenza Bjorna, velika podrška Antoniju kroz sve je zaručnica Martina Dulčić, a on je svojevremeno je za podcast "Vostcast" ispričao kako su se upoznali.

"Doslovno kao u filmu. Ona je mene više vidjela nego ja nju, jer sam izašao s aerodroma glave gore, kao kreten najveći. Nisam je toliko vidio, ali sam je vidio. Ona me je dodala na Instagramu, a ja sam se javljao nakon toga..." - otkrio je Antonio.

Martina ga je, međutim, kako se izrazio "odje****" u početku.

"Vidjela da imam dijete. Nismo se čuli neko vrijeme i susreli smo se par puta negdje na piću. Moja taktika je bila da sam mrtav hladan gledao u nju. Vjerojatno je mislila "što ovaj kreten gleda?" - ispričao je kroz smijeh ovaj vrhunski borac, koji je s pet godina mlađom Martinom u vezi pet godina.

Martina Dulčić je, inače, unuka proslavljenog plivača Veljka Rogošića, i često objavljuje na društvenim mrežama, a Antonio, poznat i po nadimku Plaza, nije ljubomoran.

"Nisam ljubomoran, nemam razloga za to. Naravno, osim ako ona daje povod za ljubomoru. Većinom smo stalno zajedno, a ako nismo, onda smo s obitelji. Ona nije osoba koja, primjerice, izlazi svaki vikend jer da jest, ne bih bio s njom. Većinom izlazimo zajedno" - izjavio je ranije.

28. travanj 2024 22:21