StoryEditorOCM
RegionalKRVAVI ČIN

Kruži snimka napravljena neposredno nakon zločina: ubojica stoji na mjestu i drži nož, netko viče ‘zovi Hitnu‘

Piše MARKO DIDIĆ
24. veljače 2024. - 18:10

Splitom kruži snimka snimljena na obližnjem prozoru, a koju nećemo objaviti iz poštovanja prema žrtvi i obitelji ubijenog. No, objavljujemo ubojicu i nož kojeg drži u ruci neposredno nakon ubojstva. I nakon što je počinio teško kazneno djelo ubojica i dalje drži nož u ruci, na snimci se vidi da je oštrica poprilična.

image

PRIVATNI ALBUM

U pozadini netko viče ‘zovi hitnu‘, dok ubojica samo stoji na mjestu. Zaista, prestrašna i pretužna smrt mladića na pragu života.

Kako smo već pisali, mladi Splićanin (22), koji je ubijen u noći s petka na subotu u Ulica Domovinskog rata u Splitu je, kako doznajemo od njegovih poznanika, bio jako dobar mladić, koji je aktivno za život zarađivao radeći u teretani svoga strica na Mejašima.

Za razliku od njega ubojica je bio više nego problematičan.

- Više desetaka puta uhićivan zbog tuča, razbojničkih krađa, narušavanje javnog reda i mira, droge... Ma ima toga preko tridesetak slučajeva, a koliko je odležao ne znamo jer nama se čini da nikada nije odlazio s ulice", rekoše nam njegovi poznanici.

image

PRIVATNI ALBUM

Policija je nož kojim je mladić ubijen pronašla u stanu ubojice. Nož je ukupne dužine 37 centimetara, a sama oštrica noža je 24 centimetra. Uhićeni u policiji nije govorio ništa, a po službenoj dužnosti ga brani poznati splitski odvjetnik Darko Stanić koji nije htio davati izjavu.

23. svibanj 2024 05:33