StoryEditorOCM
RegionalSEZONA NIJE POČELA

Dalmatinku šokirala cijena taksija: ‘Za minut i pol vožnje oderao me junački i veli - lijepo se nosiš, možeš to platiti‘

Piše Lorita Vierda
14. ožujka 2024. - 19:09

Ožujak je, nije još počela turistička sezona, a već imamo prva loša iskustva. Odmah ćemo reći - nadamo se da su iznimka.

Dubrovkinja (podaci poznati redakciji) žurila je s Pila na Dom zdravlja, nije bilo autobusa, a automobil oko Doma zdravlja nemate gdje parkirati. Odlučila se za taksi i već za nekoliko trenutaka stigla na odredište, na stanicu ispod Doma zdravlja.

To zadovoljstvo od minute i pol platila je 10 eura. Ogorčena i iznervirana cijenom vožnje, tražila je račun i dobila ga, a na njemu stoji vrijeme ukrcaja, no bez vremena iskrcaja.

Nažalost, priča naša čitateljica, nije obadala je li taksist (podaci tvrtke registrirane u Župi dubrovačkoj za koju vozi taksist su poznati uredništvu) uopće upalio taksimetar, jer je žurila, a kad je rekla da je šokirana cijenom za minutu i pol vožnje te da za taj iznos može doći do desetak kilometara udaljenog Srebrenoga, taksist, stariji gospodin, rekao joj je: "ajde vidim kako se lijepo nosiš, možeš ti to platiti."

image

Nepotpuni račun za taksi prijevoz od Pila do Doma zdravlja

čitateljica/

- Nije stvar u deset eura, stvarno sam prešila i drugačije ne bih bila stigla. Krenuli smo u 8.18 sati, a stigli u 8.20. Kako je moguća ta cijena?

Da me vozio u noćnim satima, ajde i nekako. Ako je i upalio taksimetar, za taj plaćeni iznos može doći negdje drugdje i ugasiti ga kad dosegne 10 eura. I račun je bez svih podataka, zanima me što bi Porezna uprava rekla na ovo.

Kakva je ovo pljačka, oderi gdje možeš ovo je sramota! - ogorčeno će naša čitateljica.

26. travanj 2024 07:52