StoryEditorOCM
KalelargaNOVE ADRESE

Šest matičnih ureda preselilo iz zgrade Zadarske županije u zgradu pošte na Relji, a za desetak dana seli se i Upravni odjel za prostorno uređenje

Piše Zadarski.hr
15. rujna 2023. - 13:15

Upravni odjel za opću upravu Zadarske zupanije započeo je u ponedjeljak, 11. rujna, s obavljanjem poslova iz svog djelokruga rada, a koji se odnose na vođenje državnih matica, evidencije o hrvatskom državljanstvu, registar životnog partnerstva, sklapanje braka i životnog partnerstva i stjecanje hrvatskog državljanstva, na novoj adresi u Zadru.

Odjela sada posluje u Zrinsko – Frankopanskoj ulici na broju 8 i Ulici Kralja S. Držislava 1. (zgrada Pošte na Relji)

Sa današnjim danom, osim spomenutih matičnih ureda premješteni su službenici Upravnog odjela za gospodarstvo i turizam, Upravnog odjela za pravne i zajedničke poslove, Upravnog odjela za javnu nabavu i upravljanje imovinom, Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i sport te Upravnog odjela za poljoprivredu, ribarstvo i EU fondove.

- Za desetak dana očekuje se premještaj službenika Upravnih odjela za prostorno uređenje, zaštitu okoliša i komunalne poslove koji rade na poslovima izdavanja dokumenata poput građevinske i uporabne dozvole te srodnih dokumenata - poručili su iz Zadarske županije.

24. svibanj 2024 00:51