StoryEditorOCM
KalelargaSPRIJEČILI NAJGORE

Policija zaustavila dvojicu potpuno pijanih vozača za volanom, jedan čak nije imao niti položen vozački ispit! Otrijeznili ih, pa prepratili na sud

Piše M.K.
29. rujna 2023. - 09:43

Jučer, 28. rujna, na Kazneno-prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru zbog vožnje pod utjecajem alkohola prepraćena su dva vozača.

Naime, u srijedu, 27. rujna u 19.40 sati u Zadru u ulici Put Murvice policijski službenici Postaje prometne policije Zadar zaustavili su automobil zadarskih registracijskih oznaka, a daljnjim postupanjem kod 48-godišnjeg vozača je utvrđena koncentracija alkohola od 1,66 g/kg te je utvrđeno kako vozilom upravlja prije stjecanja prava na upravljanje tj. bez položenog vozačkog ispita.

Vozač je smješten u prostorijama policije do otrežnjenja, te je uz optužni prijedlog prepraćen na nadležni sud.

Također, u srijedu u 23.55 sati u Privlaci policijski službenici Policijske postaje Zadar su zaustavili automobil zadarskih registracijskih oznaka s kojim je upravljao 52-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2,86 promila. Vozač je smješten u posebne prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva te je jučer uz optužni prijedlog prepraćen na Kazneno-prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

27. travanj 2024 09:22