StoryEditorOCM
ForumVELIKA ŠKRTICA

Pomoću ovog trika možete dobiti besplatne nove ‘najkice‘, samo prvo pročitajte oznake na jeziku! Donosimo detaljne upute

Piše Dora Koretić/JL
13. ožujka 2024. - 08:39

Često se uvjete poslovanja isplati čitati ne samo zato da biste otkrili gdje vas mogu zeznuti nego i zato da biste saznali kako se možete okoristiti.

Neki proizvođači, naime, imaju posebna pravila za zamjenu robe s greškom, i to nerijetko znatno velikodušnija nego što predviđaju pojedini nacionalni propisi, a među njima je i Nike, koji je prilično široke ruke kad je u pitanju zamjena robe s greškom.

To vam, međutim, najčešće neće reći u trgovini u kojoj ste kupili tenisice - neki će vas čak uvjeravati da ste sami krivi ako su vam se tenisice raspale - no, prema pravilima Nikea, u velikom broju slučajeva imate pravo na nove besplatne tenisice ako ispunjavate određene uvjete propisane njegovim općim uvjetima poslovanja.

Istina, katkad je malo teško otkriti kako ostvariti pravo na nove tenisice, zbog čega je Velika Škrtica Jutarnjeg lista snimila kratki video s detaljnim uputama.

U njemu ćete moći provjeriti u kojima vam je slučajevima Nike dužan dati nove tenisice, što znače sitne oznake s unutarnje strane jezika cipele, gdje na njihovim stranicama možete pronaći poseban formular za reklamaciju robe i što točno u njemu morate navesti kako biste ostvarili svoja prava.

26. travanj 2024 17:29