StoryEditorOCM
ForumPREBILA MUŽA HOMOSEKSUALCA

Poludjela sam kad sam vidjela da mu susjed Perica, dok vode ljubav, govori 'maco moja'

Piše 100posto
6. rujna 2017. - 18:40
gay

Policija u srpskom Aranđelovcu imala je ovih dana vrlo neobičnu intervenciju u kojoj je supruga prijavljena za obiteljsko nasilje i nanošenje teških tjelesnih ozljeda svom suprugu. 

Prema pisanju srpskih medija, Jovana S. svog je supruga Miloša u stanu zatekla u prevari, no ne sa nekom ženom ili njezinom priajteljicom, već sa muškarcem i to - susjedom Pericom. Krenula je na posao, no sjetila se da je zaboravila novčanik, pa se nakon pola sata vratila kući. Kad je ušla u stan čula je čudne zvukove, a zatim je u bračnom krevetu zatekla svog supruga, inače vozača kamiona koji se tog jutra vratio s puta, s drugim muškarcem.

U afektu, Jovana je uzela metalnu dršku usisavača i zadala suprugu niz udaraca te mu nanijela teške tjelesne ozljede, a srpski portali navode kako batina nije bio pošteđen ni njegov ljubavnik. 

- Da sam zatekla bilo što drugo bilo bi mi lakše. Da me je varao sa nekom susjedom, prijateljicom, ne bih se toliko ni naljutila. To su uobičajene stvari u braku. Ali da mi je muž homoseksualac, to nisam mogla povjerovati ni u najluđim snovima. Ovo je veliko razočaranje za mene. Miloš je za mene bio pojam muškosti, ali kada sam čula kako mu Perica viče "Maco moja" i mazi ga po glavi dok vode ljubav, to je u meni izazvalo napad bijesa, i nisam gledala gdje udaram - prenosi Alo izjavu koju je medijima dala Jovana S.

12. lipanj 2024 13:28