StoryEditorOCM
ForumNJIMA JE ODLIČNO

Ima šest žena i svi žive zajedno,a sad znamo i kako njihova vila nemorala izgleda; Tuš s lopticama, sado-mazo tamnica...

Piše MOZAIK SD
6. studenog 2023. - 14:56

Luana Kazaki (27) udala se za Arthura O Ursa 2015. godine, a u godinama koje su uslijedile njihovoj obitelji pridružilo se još nekoliko žena, svaka se ‘udala‘ za Arthura.

Influencer je trenutno ‘oženjen‘ za Luanu Kazaki (27), Emily Souza (21), Valgutiju Santos (24), Olindu Mariju (51), Damianu (23) i Almanda Albacurquija (28). A kako bi se svi ‘kvalitetno‘ proveli s 37-godišnjim Arthurom, osmislili su čak i raspored vođenja ljubavi, piše Živim.
Arthur i Luana, koji su svingeri, odlučili su otvoriti svoju vezu 2021.

Formalizirali su svoju zajednicu s drugim ženama u katoličkoj crkvi, iako ona nije pravno obvezujuća jer je poligamija u zemlji ilegalna.

Nastavili su objavljivati ​​videozapise i fotografije svog romantičnog odnosa, kao i svoje savjete o seksu zarađujući 50.000 funti mjesečno na OnlyFans.

image
Jam Press/co Press Office/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Jam Press/co Press Office/mega/the Mega Agency/profimedia

Arthur je ranije rekao da se bori kako bi uravnotežio potrebe svojih brojnih partnerica, pa je bio prisiljen sastaviti i raspored seksa kako bi održao korak s njihovim potrebama.

“Jako se dobro slažemo jer vjerujemo u taj oblik ljubavi”, kaže. Vrlo važna stvar između svih supruga i Arthura je dijalog.

Arthur je podijelio i fotografije njihove ‘ljubavne vile‘ koja ima ogroman krevet, tuša s lopticama, sado mazo tamnicu i još mnogo toga...

Iako njihova nekonvencionalna veza izaziva veliku pozornost i komentare javnosti, Luana tvrdi da joj to više pristaje od monogamije.

“Uvijek se trudimo o svemu razgovarati, da ne bude nesporazuma. Naš raspored vođenja ljubavi nam jako dobro ide, ali naravno, ne trebamo se držati ove rutine svaki dan. Puno putujemo pa ponekad ne brojimo dane“, objašnjava.

Više fotografija iz Vile Bluda pogledajte OVDJE.

29. travanj 2024 03:03