StoryEditorOCM
Promo arhivzlatarnica ZAKS

Lista najtraženijeg nakita na popustu od 50%

Piše PROMO
7. prosinca 2017. - 10:48
Srebrni splitski privjesak i naušnice, zlatarne Zaks

Tradicijski nakit izrađen od zlata i srebra već je dulje vrijeme hit poklon, a uoči blagdana sada se u kratkotrajnoj akciji zlatarnica ZAKS, zajedno sa gotovo cjelokupnim asortimanom, može kupiti po 50% nižim cijenama.

Među mnoštvom modnih dodataka oblikovanih u skladu s hrvatskom kulturno – povijesnom i etnografskom baštinom najtraženiji je nakit iz linije botuni, a za njima ne zaostaju konavoski ukrasi - sa sada već itekako upotpunjenom linijom proizvoda - te rećine, najljepše tradicijske naušnice naše zemlje,
 

Srebrne naušnice, konavoke, zlatarne Zaks


Naime, kao originalan dar ali i suvenir trajne vrijednosti tradicijski nakit oduvijek je vrlo tražen jer predstavlja pravi dašak tradicije iz prebogate povijesti hrvatskih krajeva.

Zlatarnice Zaks ponosno čuvaju i nastavljaju hrvatsku kulturu i tradiciju, a svake godine kreiraju i nove linije tradicijskog nakita. Isključivo u plemenitim kovinama trajne vrijednosti, zlatu i srebru, izrađuju se replike i interpretacije hrvatskog tradicijskog nakita, ali i potpuno nove izvedbe temeljene na hrvatskoj kulturno-povijesnoj i etnografskoj baštini.

 

 

Srebrne naušnice, rećine, sa koraljima, zlatarne Zak


Stoga, planirajte svoju blagdansku kupnju na vrijeme i svoje najmilije razveselite darom trajne vrijednosti!

Cjelokupnu kolekciju potražite u ZAKS zlatarnicama diljem zemlje, a prilikom kupnje sve do 10.12.2017. ostvarite sljedeće pogodnosti: do 50% popusta na srebrni nakit, 30% na sve satove i 25% niže cijene za asortiman zlata.

Više o informacija o tradicijskom nakitu potražite na web stranici: www.zaks.hr  

Popis ZAKS poslovnica potražite ovdje.

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 21:22