StoryEditorOCM
Promo arhivNAJATRAKTIVNIJE DIOPTRIJSKE I SUNČANE NAOČALE

Optika Ghetaldus Split predstavlja Vogue Eyewear za jesen i zimu 2017.

Piše PROMO
4. prosinca 2017. - 13:05

Optika Ghetaldus Split predstavlja novu kolekciju dioptrijskih i sunčanih naočala Vogue Eyewear, nadahnutu novom filozofijom marke i posvećenu bezbrojnim licima istinske ljepote koja definiraju kampanju #ShowYourVogue.

Najatraktivnije dioptrijske i sunčane Vogue Eyewear modele potražite u poslovnicama Optike Ghetaldus Split na više lokacija u Splitu, Zadru, Šibeniku, Trogiru, Omišu, Imotskom i Metkoviću.

Ovogodišnja kolekcija marke Vogue Eyewear za jesen i zimu usredotočena je na isticanje osobnosti. Prateći najnovije sezonske trendove, kolekcija nudi bogatu lepezu okvira koji su stvoreni tako da istaknu sve ono što vas čini posebnima i jedinstvenima!

Optika Ghetaldus Split već 60 godina donosi modne trendove sa svjetskih pozornica u Dalmaciju. Uz sjajan izbor Vogue Eyewear naočala optika Ghetaldus nudi besplatnu kontrolu dioptrije uz svaku kupnju, i to na dvije lokacije u Splitu (Hrvojeva 6 i Zadarska 7), te poslovnicama Zadar (na poluotoku), Šibenik (Kalelarga), Trogir (TC Marisa) i Metković. Nemojte čekati i rezervirajte svoj termin već danas, jer vaš vid je neprocjenjiv!


 

Kolekcija Vogue Eyewear za jesen i zimu 2017

VO5195S – LIGTH&SHINE. Svjetlucavi tonovi i milijarde nijansi očaravaju stilom koji najbolje izražava vašu spektakularnu osobnost! Ovaj trendovski panhtos model s dvostrukim mostom dostupan je u raznovrsnoj ponudi boja koja odražava individualistički duh suvremenog stila.


VO5202 – LIGHT&SHINE. Ovaj moderan mačkasti dioptrijski model uokviruje najnovije trendove laganim, samouvjerenim stilom. Dostupan je u širokom izboru prednjih dijelova sa svjetlucavim slojem u kombinaciji sa živopisnim jednobojnim ručkicama, kao i u dojmljivoj izvedbi u cijelosti u crnom.


VO4071 – TROPI-CHIC. Ovaj je model stvoren upravo za chic žene koje vole ispitivati granice i uvriježena pravila, a dostupan je u širokoj paleti boja, uključujući boju plavila za rublje i boju grlice te crnu i smeđu – kako bi svi pronašli nešto za sebe bez obzira traže li moderniju ili klasičniju, svestraniju verziju.


VO5205S – TROPI-CHIC. Elegantna, vitka konstrukcija i višebojni print-uzorci čine ovaj glam-chic model odvažnim odabirom za izražavanje individualne ljepote.


VO5206 – METALLIC BEAT. Sofisticirani ali neočekivani, rock-chic metalni detalji u kutovima daju ovom očaravajućem novom modelu dodatnu zavodljivost. Prisutan u kampanji za jesen i zimu 2017. gdje ga nosi Gigi Hadid, ovaj mačkasti okvir od najlonskih vlakana nevjerojatno dobro pristaje, a krase ga polirani metalni ukrasni detalji, kao i visoko postavljene linearne ručkice.


VO4079S – METALLIC BEAT. Dizajniran tako da prati jedinstvene profile suvremenih žene, ovaj odvažni model bez okvira donosi kontrast napredne konstrukcije plosnatih leća i ženstvenog leptirastog oblika s poliranim metalnim dekoracijama, što u konačnici rezultira izuzetno trendovskim modnim dodatkom.


VO4074S – METALLIC BEAT. Čarolija u cijelosti izvedena od metala! Ostajući ukorak s trendovima, ali i jedinstven, ovaj ultra chic model odražava predivnu stranu vaše osobnosti koja s lakoćom dolazi do izražaja.


Saznajte više na: www.ghetaldus-split.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 12:50