StoryEditorOCM
Promo arhivMoš se slikat

Dođi na Imperial fashion party i osvoji outfit u vrijednosti od 1200kn!

Piše PR
26. listopada 2017. - 11:23
IMPERIAL

 Imperial fashion kreira moderni i funkcionalni dizajn koji nam iz sezone u sezonu donosi novosti po pitanju mode, ali i nove razloge za druženje s poznatim osobama i shopping. Nakon vrlo uspješnog partyja otvorenja, Imperial organizirana novi fashion party u City center one Split; 27.10.2017. s početkom u 16 sati.

Budući da svaki dobar party treba biti zabilježen odličnim fotkama, organizirali smo nagradni natječaj u kojem pobjeđuje najbolji Imperial fashion outfit, slikan za vrijeme partyja!

Sve što trebate napraviti je posjetiti Imperial shop, slikati se u Imperial fashion outfit po svom izboru i označiti se na fotki.

Pridružite se partyju te upoznajte Marijanu Batinić koja s ponosom bira Imperial outfite te Žanu Jurišić  - zaštitno lice branda i poznatu fashion blogericu. Saznajte modne savjete iz prve ruke, shoppingirajte s 20% popusta te ostvarite mogućnost osvajanja Imperial outfita u vrijednosti od 1200 kn.

Pogledajte koje poznate trendseterice su već odabrale svoje outfite.

Detalje nagradnog natječaja i sve informacije o nadolazećem eventu možete pročitati na Facebook stranici Imperial Fashion Cro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 15:12