StoryEditorOCM
Promo arhivTerme Olimia

Odmor uz sjajan popust

Piše PR
20. rujna 2017. - 12:32
1Opustanje_Terme-Olimia

Želite predahnuti? Za vas je kao stvoreno jesensko opuštanje u Termama Olimia!
 
Opuštajuća masaža uljem grožđanih koštica riješit će vas nervoze, mrzovolje i depresije. Ulje bogato vitaminima E i F, mineralima, linolnom kiselinom i drugim esencijalnim masnim kiselinama, osnažit će i hidratizirati vašu kožu te joj podariti jedinstveni baršunasti osjećaj. Ova čarobna masaža dio je bogate ponude Terma Olimia, koje su i ove jeseni pripremile neodoljive pakete i dodatne pogodnosti. Jedna od njih je i poseban popust za boravak tijekom tjedna – od ponedjeljka do petka.
 
Ako ste raspoloženi za romantični bijeg, vaš izbor će biti luksuzni Wellness hotel Sotelia****s i uživanje u SPA ritualu za dvoje s antistresnim masažama, čišćenjem lica i masažom stopala, a magičan svijet Orhidelije, službeno najboljeg wellnessa u Sloveniji, probudit će sva vaša čula.
 
Kupanje u bazenima s termalnom vodom podsjetit će vas na ljetne dane, a za potpuno relaksiranje, tu je najveći Svijet sauna u Sloveniji. Vrtloženje zraka, programi medom, solju, termalnim blatom, čokoladom, grožđem… i ugodna toplina sauna uvest će vas u čarobnu jesen, idealno vrijeme da se posvetite sebi i pripremite tijelo za hladnije doba godine.
 
Jutro u Termama Olimia započnite čašom termalne vode i selfness vježbama u prirodi te bogatim vitalnim doručkom koji će vas napuniti energijom za dan prepun doživljaja. Istražite okolicu u ugodnom pješačenju ili na dva kotača, otkrijte tajnu minoritskog samostana Olimje, u čijem botaničkom vrtu se i danas uzgaja ljekovito bilje za čajeve, kreme, tinkture.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 13:34