StoryEditorOCM
Promo arhivuživajte u sezoni!

Vrući ljetni trendovi Douglas Make up linije

Piše PR
19. srpnja 2017. - 12:43
Daglas01

Ljeto je doba sreće, radosti, zabave i ljepote! Više vremena provodimo izvan kuće, uživajući u ljetnim aktivnostima na plaži ili u prirodi. Iz ormara smo izvukli sve lagane i lepršave odjevne komade, a vrijeme je da se posvetimo i ljetnoj beauty rutini! Lagane teksture i „manje je više“ najčešće su ljetne mantre ljepote. U nastavku vam donosimo najljepše vruće beauty trendove:

Počnimo s laganom podlogom
Obavezno koristite hidratantne formule s uključenim SPF faktorom kako biste zaštitili svoju kožu u svakom trenutku. Kao podlogu za make up možete koristiti toniranu kremu sa zaštitnim faktorom – jednostavno se nanosi, a vašem licu daje adekvatnu pokrivenost i zaštitu. Za matiranost T zone koristite lagani puder u prahu, a za ljetni sjaj i blistavost lica posegnite za laganim highlighterom. Svoj izgled kompletirajte nanošenjem make up fiksatora koji će vašu laganu podlogu održati postojanom. (Douglas Highlighter Powder, svjetlucavi puder u kamenu – 79,90 kn; Douglas Make Up Fixer, fiksator za make up – 155 kn)

Bronzer i rumenilo za zdravi ljetni sjaj
Bez obzira tamnite li brzo ili ne, malo dodatne preplanulosti i sjaja divno će izgledati na vašoj koži. Zlatne nijanse poboljšat će srednje tonove preplanulosti, narančaste ili terakote sjene izgledaju sjajno na tamnoj koži, dok su hladne bež boje sa srebrnom završnom obradom savršene za svijetle tonove kože. Za zdrav i svježi izgled, nakon bronzera posegnite za rumenilom ružičaste ili boje breskve. Idealni za ljeto su i multifunkcionalni make up proizvodi za usne, kapke i obraze – monokromatski trend pravi je „to go“ make up ovog ljeta! (Douglas Bronzing Powder, brončani puder u kamenu – 79,90 kn; Douglas Blush & Lips, rumenilo i sjajilo za usne 2u1 – 94,90 kn)

Usne za osvježenje vašeg ljetnog make up-a
Nijanse crvenog koralja i fuksije osvježit će vašu preplanulu kožu. Ako želite otići korak dalje, predlažemo „ombre“ efekt koji ćete postići korištenjem dvije nijanse ruža. Nježniju nijansu nanesite na unutrašnjost, a tamnijim tonovima obrubite svoje usne. Ako razmišljate o idealnoj teksturi za dan na plaži, idite na srednje sjajni ruž za usne - kremasta formula lako se nanosi, a ni kosa vam se neće lijepiti za usne pri svakom naletu morskog povjetarca. Ako za dan na plaži ipak preferirate prirodniji izgled, s osvježavajućim balzamom za usne koji sadrži SPF faktor ne možete pogriješiti. (Douglas Balm&Scrub, balzam i piling za usne – 74,90 kn; Douglas Lip Liner, olovka za usne – 74,90 kn; Douglas Lipstick Matte, mat ruž – 109 kn; Douglas Lipstick Brillantissime, sjajni ruž – 94,90 kn)

Oči koje reflektiraju sunčev sjaj
Sjenilo za oči s primer efektom osigurava krajnju kontrolu i dugotrajne rezultate, čak i kada je temperatura iznad 30°C. Štoviše, sa sjenilom u sticku bit ćete spremni nakon samo jednog poteza. Ono što je „must“ u pogledu ljetnog make up-a, definitivno je vodootporna maskara, a svakako predlažemo i vodootporan gel za obrve umjesto klasičnog sjenila u prahu. (Douglas Eyeshadow Wet&Dry, sjenilo za oči – 99,90 kn; Douglas Brow Stylo, olovka za obrve – 89,90 kn; Douglas Kiss&Curl Mascara, vodootporna maskara – 125 kn)

U Douglas parfumerijama i na Douglas online shopu www.douglas.hr potražite proizvode za svoj omiljeni ljetni beauty look i maksimalno uživajte u vrućoj ljetnoj sezoni!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 06:48